دانلود و خرید کتاب او جواد فراهانی

کتاب او

انتشارات:نشر گنجور
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب او

کتاب «او» سرودۀ جواد فرهانی است و نشر گنجور آن را منتشر کرده است. این کتاب شعرهای زیبای جواد فرهانی را در برمی‌گیرد.

درباره کتاب او

می‌دانیم که شعر فارسی عرصه‌های گوناگونی را درنوردیده است. در طول قرن‌ها هر کسی از ظن خود یار شعر شده است و بر گمان خود تعریفی از شعر به‌دست داده است. حضور شعر در همهٔ عرصه‌ها از رزم و بزم گرفته تا مدرسه و مسجد و خانقاه و دیر و مجلس وعظ، همه و همه گویای این مطلب است که شعر، بی‌محابا، زمان، مکان و جغرافیا را درنوردیده و در هفت‌اقلیم جان و جهان به دلبری پرداخته است. آمیختگی شعر با فرهنگ مردم و اندیشه‌های اجتماعی، این هنر را زبان گویای جوامع بشری ساخته است؛ بدان‌گونه که هیچ جامعه‌ای از این زبان بارز، برای انتقال اندیشه‌هایش بی‌نیاز نبوده است. گاهی شعری انقلابی به پا کرده است و گاه انقلابی، شعری پویا را سامان داده است.

کتاب او مجموعه شعر جواد فرهانی را دربرگرفته است. اشعاری که در کتاب او آمده، عاشقانه و تأمل‌برانگیز است که در آن نویسنده به دنیای درونی خود و روابط انسانی می‌پردازد. اشعار این کتاب با زبانی ساده و در عین حال عمیق، به بیان احساسات پیچیده و اندیشه‌های شاعرانه می‌پردازند و به مخاطب این امکان را می‌دهند که درک بهتری از دل‌مشغولی‌ها، دردها، امیدها و آرزوهای شاعر پیدا کند. مجموعهٔ اشعار جواد فرهانی در شعر او، بیشتر به مسائل عاطفی و درونی انسان‌ها و چالش‌های روحی پرداخته و از زبان شاعرانه‌ای برای بیان احساسات استفاده می‌کند. شعرهای او در عین سادگی، به‌شدت عاطفی و تأثیرگذار هستند.

خواندن کتاب او را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران شعر فارسی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب او

«سلام بر او که ما را کرد فراموش

سیاه کرد روزگارم همچو گیسوش

تمام افتخارم در همین است

شبیه است روزگارم با سیاه موش»