کتاب آرچی و نجات سیاره آبی
معرفی کتاب آرچی و نجات سیاره آبی
کتاب «آرچی و نجات سیاره آبی» نوشتۀ وندی مس و مایکل بروور و ترجمۀ شیدا رنجبر است و نشر کتاب پرنده آن را منتشر کرده است. . این کتاب میتواند هم بهعنوان یک داستان سرگرمکننده و هم بهعنوان ابزاری برای یادگیری علمی و تشویق به فکرکردن در زمینههای مختلف برای مخاطبان کودک و نوجوان مورد استفاده قرار گیرد.
درباره کتاب آرچی و نجات سیاره آبی
کتاب آرچی و نجات سیارهٔ آبی، جلد دوم از مجموعهٔ ۵ جلدی تاکسی فضایی، یک رمان جذاب و پر از ماجرا برای کودکان و نوجوانان است که همزمان مفاهیم علمی را به روشی سرگرمکننده به مخاطبان خود میآموزد. در این جلد، شخصیتهای اصلی، آرچی و پدرش که رانندهٔ تاکسی فضایی است، همراه با جیب، گربهٔ سخنگویشان، به یک مأموریت هیجانانگیز میروند که این بار به سیارهای زیرآبی مربوط میشود.
داستان آرچی و نجات سیارهٔ آبی از جایی شروع میشود که سیارهای آبی در حال خشکشدن است و آرچی و خانوادهاش باید به یک شهری زیر دریا بروند تا کشف کنند که چه چیزی باعث بروز این بحران شده است. آنها تنها تا قبل از صبحانه وقت دارند تا معما را حل کنند و سیاره را نجات دهند. این موقعیت اضطراری به این معنی است که علاوه بر ماجراجویی، بچهها میتوانند در حین خواندن کتاب، با علوم مختلفی آشنا شوند. یکی از ویژگیهای برجستهٔ کتاب، شخصیتپردازیهای جذاب و عجیب است. آرچی که خود نمیداند چطور میتواند نقشههای فضایی را بخواند، نقش مهمی در این مأموریت دارد، درحالیکه پدرش، رانندهٔ تاکسی فضایی، همواره به دنبال راههای جدیدی برای حل مشکلات است. همچنین حضور گربهٔ سخنگو به نام جیب که یک عنصر کمدی و دوستداشتنی در داستان است، به جذابیتهای این کتاب افزوده است.
کتاب آرچی و نجات سیارهٔ آبی علاوه بر سرگرمکننده بودن، به خوانندگان نوجوان اطلاعات علمی جدیدی دربارهٔ فضا و سیارهها میدهد که میتواند به رشد علمی و کنجکاوی بچهها کمک کند. این داستان نشان میدهد که چگونه با کار تیمی و خلاقیت میتوان بر مشکلات غلبه کرد و سیارهای را که در خطر است، نجات داد. همچنین، موضوعات مرتبط با خانواده، مثل روابط پدر و فرزند و چالشهایی که در زندگی خانوادگی پیش میآید، به شکل جذاب و متفاوتی در داستان گنجانده شده است.
خواندن کتاب آرچی و نجات سیاره آبی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به کودکان و نوجوانان پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب آرچی و نجات سیاره آبی
«میدانم که همه فکر میکنند خانوادههایشان عجیب هستند، ولی باور کنید که خانوادهٔ من زده روی دست همه. اولازهمه اینکه بابای من رانندهٔ تاکسی فضایی است! دوم اینکه من خودم هم نمیدانم چطوری میتوانم نقشهٔ فضایی را بخوانم و کمکش کنم از این سیاره به آن سیاره برود! و سوم هم ازآنجاکه خواهر کوچکم پنی فقط چیزهایی را میخورد که با حرف پ شروع میشوند، دیشب مجبور شدم برای دسر پورۀ خرمالو بخورم!»