دانلود و خرید کتاب سیمپراگو، روش ساده و کاربردی حل مسئله مجتبی گودرزی

انتشارات:سنجاق
امتیاز:
۵.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب سیمپراگو، روش ساده و کاربردی حل مسئله

کتاب سیمپراگو، روش ساده و کاربردی حل مسئله نوشتهٔ مجتبی گودرزی است. نشر سنجاق این کتاب را به‌صورت الکترونیک منتشر کرده است.

درباره کتاب سیمپراگو، روش ساده و کاربردی حل مسئله

کتاب سیمپراگو، روش ساده و کاربردی حل مسئله برابر با یک راهنمای گام‌به‌گام برای تشخیص، تحلیل و حل چالش‌های کسب‌وکار است. این کتاب دو بخش و ۱۴ فصل دارد. این کتاب روی بینش‌ها و تکنیک‌های عملی تمرکز دارد که می‌توانید بلافاصله به کار بگیرید. شما با چرخهٔ PDCA، ارزیابی ریسک FMEA و استفاده از KPIها برای رسیدن به اهداف آشنا می‌شوید. تکنیک‌های کاربردی مانند چراها، 5W1H و طوفان فکری را فرا می‌گیرید تا ریشه‌های مشکلات را بهتر درک کنید. «سیمپراگو» به شما می‌آموزد چگونه برنامه‌های عملی مؤثر بسازید و از ابزارهایی مانند نمودار پارتو و تحلیل علت‌ومعلولی برای تصمیم‌گیری داده‌محور استفاده کنید. این کتاب شما را با اصول مهمی مانند تکنیک اکامرزیزر، کار تیمی و چارچوب‌های هوشین کانری، مودا و EFQM آشنا می‌کند. گفته شده است که «سیمپراگو» بیشتر از یک کتاب است؛ منبعی برای توانمندسازی شما در تصمیم‌گیری بهتر و دستیابی به نتایج مهم است.

نشر سنجاق زیرمجموعهٔ «طاقچه» برای ناشر - مؤلفان است. نشر سنجاق از صفر تا صد انتشار کتاب کنار مؤلفان و مترجمان است و آن‌ها را با ارائهٔ باکیفیت تمام خدمات لازم، پشتیبانی و همراهی می‌کند. این نشر سفارش انتشار کتاب و اثر در هر حوزه‌ای (داستان و رمان، کتاب‌های علمی، کتاب شعر، تبدیل پایان‌نامه به کتاب و…) را می‌پذیرد. کتاب‌ها با این انتشارات، منتشر می‌شوند، می‌توانند به‌دست میلیون‌ها مخاطب برسند و نویسنده می‌تواند با فروش کتابش درآمدی ماهانه کسب کند. این انتشارات برای افرادی است که می‌خواهند کتاب جدیدی منتشر کنند و برای افرادی است که پیش از این، کتابی منتشر کرده‌اند و اکنون می‌خواهند نسخهٔ الکترونیکی آن را منتشر کنند.

خواندن کتاب سیمپراگو، روش ساده و کاربردی حل مسئله را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مطالعه در باب حل مسئله و کسب‌وکار پیشنهاد می‌کنیم.

معادله جادویی
عطر تو را تلاوت می‌کنم
محمدرضا مهدیزاده
چگونه در زمان‌ های دشوار رهبری کنیم؟
جان. سی مکسول
گلشن ابرار بانوان (جلد دوم)
جمعى از بانوان محقق پژوهشکده باقرالعلوم (ع)
فضانورد بودن چگونه است؟
کریسانتا ماری