دانلود و خرید کتاب زندگی را شکلات کنیم محمد صادقی سیار

کتاب زندگی را شکلات کنیم

امتیاز:
۳.۰از ۴ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب زندگی را شکلات کنیم

«زندگی را شکلات کنیم» نوشته محمد صادقی‌سیار (-۱۳۵۸)، راهکارهای طلایی برای رسیدن به آرامش و خوشبختی در زندگی است. زندگی جزیره‌ای است در اقیانوس تنهایی، جزیره‌ای با تخته‌سنگهای امید، درختان رویا، گلهای تنهایی و نهرهای قشنگ و این زندگی وقتی زیباست که بخواهیم با دیگران زندگی کنیم و دیگران هم بخواهند با ما زندگی کنند و اگر می‌خواهید در زندگی از نگرانی و اضطراب دور بمانید بر روی گذشته و آینده دری محکم ببندید و هر روز را برای همان روز زندگی کنید. یکی از راه‌های مبارزه با بی‌حوصلگی، آموختن زندگی در زمان حال است، زندگی در لحظهٔ زمان حال شما به حالای شما مربوط است. هر وقت شما در آن خصوص فکر کنید در حقیقت لحظهٔ دیگری وجود ندارد که شما بتوانید در آن لحظه زندگی نمایید. تنها زمان حال است که وجود دارد، آینده نیز زمان حال دیگری است که وقتی فرا برسد زندگی می‌کنیم و به طور حتم تا زمانی که فرا نرسیده شما نمی‌توانید در آن زندگی کنید. کتابی که پیش روی شماست مشتمل بر زیباترین جملات و راهکارهای عملی، برای خلق زندگی آرمانی و ایده‌آل، کسب مهارت‌هایزندگی، آمیختن زندگی توأم با عشق و شیرینی و آفرینش لحظه‌های ناب در زندگی است.
ساعتی برای زندگی‌کردن، ساعتی برای عشق‌ورزیدن
ریچارد کارلسون
قدر خودت را بدان
کاترین کاردینال
چهار درس زندگی (چگونه آرامش را به زندگی خود واردکنید)
مهتاب علیمرادی
زندگی‌تو خوب کن (خلاصه کتاب)
لوئیز ال. هی
هنر بالغانه‌ نه گفتن؛ بگو نه و آسوده باش
علی شمیسا
پنج اصل خوشبختی چیست؟
جیمز آرتور ری
خوشحال‌تر باش (خلاصه کتاب)
تال بن شاهار
شناسایی ابعاد ادراک خود در اختلالات افسرده خویی و وسواس فکری - عملی
عباس رمضانی‌فرانی
هفت روز زندگی آگاهانه
دنیز یالیم
خود برتر؛ خودت باش، تنها کمی بهتر!
مایک بایر
در قاب عکس زنی هستم که از جشن انگور برمی‌گردد