دانلود و خرید کتاب رئیس جمهور ما فیلیپ راث ترجمه افشین رضا‌پور
تصویر جلد کتاب رئیس جمهور ما

کتاب رئیس جمهور ما

معرفی کتاب رئیس جمهور ما

کتاب الکترونیکی رئیس‌جمهور ما نوشتهٔ فیلیپ راث با ترجمهٔ افشین رضاپور توسط گروه انتشاراتی ققنوس منتشر شده است. این کتاب طنزی سیاسی است که به بررسی عوام‌فریبی و تظاهر در عرصهٔ سیاست می‌پردازد.

درباره کتاب رئیس‌جمهور ما

رئیس‌جمهور ما اثری است که با نگاهی طنزآمیز به دنیای سیاست، به‌ویژه عوام‌فریبی و تظاهر در آن، می‌پردازد. فیلیپ راث در این کتاب با استفاده از کاریکاتورسازی شخصیت‌ها، روح و روان پیچیده و منحرف سیاست‌مداران بی‌وجدان را که با اجرای نقش خود به‌صورت مبالغه‌آمیز قصد جمع‌آوری آرای مردم را دارند، به تصویر می‌کشد. این کتاب در سال ۱۹۷۱ منتشر شده و با نام اصلی «گروه ما» (Our Gang) شناخته می‌شود.

فیلیپ راث در سال ۱۹۳۳ در نیوآرک، نیوجرزی آمریکا زاده شد. او فرزند یک خانوادهٔ آمریکایی و نوهٔ یک خانوادهٔ یهودی اروپایی بود که در موج مهاجرت قرن نوزدهم به آمریکا کوچ کرده بودند. راث یکی از برجسته‌ترین نویسندگان معاصر آمریکا است که آثارش به‌خاطر نثر روان و تحلیل‌های عمیق روان‌شناختی شناخته می‌شوند.

کتاب رئیس‌جمهور ما را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای علاقه‌مندان به ادبیات طنز و سیاسی مناسب است و به کسانی که به تحلیل رفتارهای سیاسی و اجتماعی علاقه دارند، توصیه می‌شود.

بخشی از کتاب رئیس‌جمهور ما

«شهروند: «بله قربان، متشکرم... اما از آن‌جا که من نیز در مورد نازادگان احساسی همچون شما دارم، با این احتمال که شاید ستوان کالِی مرتکب سقط جنین شده باشد، مشکل جدی پیدا می‌کنم. من از گفتن این حرف بیزارم آقای رئیس‌جمهور، اما وقتی فکرش را می‌کنم که شاید یکی از آن بیست‌و‌دو نفری که ستوان کالِی کشته زنی حامله بوده سخت عذاب می‌کشم.»

دغل: «خواهش می‌کنم یک دقیقه صبر کنید. ما در دادگاه‌های این کشور سنتی داریم که تا وقتی گناه کسی ثابت نشده او کاملاً بی‌گناه است. در مای‌لای نوزادان و زنانی از سنین متفاوت حضور داشتند ولی من تا به حال حتی یک مدرک کوچک نیافته‌ام که در آن گودال زن حامله‌ای به قتل رسیده باشد.»

شهروند: «ولی قربان اگر و فقط اگر یکی از آن‌ها زن حامله‌ای بوده باشد، چه؟ فرض کنید در بازبینی قضایی این موضوع ثابت شود. از آن‌جا که شما به قداست زندگی بشری و زندگی نازادگان معتقدید، آیا در استیناف ستوان کالِی پیش‌داوری نخواهید کرد؟ از آن‌جا که مخالف سقط جنینم باید اعتراف کنم تأثیر عمیقی در من می‌گذاشت.»

دغل: «خب، این اعتراف را به حساب پاکدلی شما می‌گذاریم اما من در مقام وکیلی مجرب باید، بدون گرفتار شدن در هزارتوی احساسات، قضیه را بررسی کنم. اول باید پرسید آیا ستوان از حاملگی اطلاع داشته؟ پر واضح است که اگر ظاهر زن چیزی نشان نمی‌داده، در کمال انصاف باید پذیرفت که روح ستوان از این جریان بی‌خبر بوده و بنابراین به هیچ وجه مرتکب سقط جنین نشده.» »