دانلود و خرید کتاب همه برابریم جینین ساندرز ترجمه فرناز حیدری
تصویر جلد کتاب همه برابریم

کتاب همه برابریم

معرفی کتاب همه برابریم

کتاب «همه برابریم» نوشتۀ جینین ساندرز و ترجمۀ فرناز حیدری است و انتشارات کیوی آن را منتشر کرده است. آموزش ارزش‌های انسانی و احترام به تفاوت‌ها از دوران کودکی، نقش مهمی در شکل‌گیری شخصیت افراد دارد. کتاب همه برابریم، با زبانی ساده و داستانی جذاب، مفاهیمی چون پذیرش، برابری و احترام به آزادی فردی را به کودکان می‌آموزد.

درباره کتاب همه برابریم

کتاب همه برابریم یکی از جلدهای مجموعهٔ «گپ‌وگفت‌های مهم» است که به کودکان مفاهیمی مانند برابری، پذیرش تفاوت‌های فردی و احترام به دیگران را آموزش می‌دهد. این کتاب با رویکردی دیالوگ محور و تعاملی تلاش می‌کند تا کودکان را در فضایی امن با ارزش‌های انسانی آشنا کند.

با خواندن کتاب همه برابریم، کودک یاد می‌گیرد که ظاهر، جنسیت، نژاد یا ویژگی‌های دیگر نباید مبنای قضاوت دربارهٔ دیگران باشد. برابری تنها به نژاد محدود نمی‌شود، بلکه شامل پذیرش تفاوت‌های فردی و احترام به آزادی و هویت شخصی دیگران نیز هست. روایت کتاب از زبان شخصیت اصلی، بِل، بیان می‌شود که کودکان می‌توانند به‌راحتی با او ارتباط برقرار کنند و یاد بگیرند که همهٔ انسان‌ها در ذات خود برابرند و باید با یکدیگر مهربان باشند.

خواندن کتاب همه برابریم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به کودکان، والدین، مربیان و هر کسی که می‌خواهد مفهوم برابری را به کودکان آموزش دهد، پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب همه برابریم

«سلام، من بِل هستم. امروز می‌خواهیم یاد بگیریم که هر بچه‌ای آزاد است همان‌طوری باشد که خودش دوست دارد.

این تئودور است و این هم جون.

تئودور و جون دوست‌های من‌اند. همۀ ما به یک مهدکودک می‌رویم

توی مهدکودک با آجره‌های چوبی بازی می‌کنیم. برج‌هایی که می‌سازیم همین‌طوری می‌روند بالا و بالا و بالاتر.»