کتاب فلش کارت مشاغل ۱ (منابع انسانی)
معرفی کتاب فلش کارت مشاغل ۱ (منابع انسانی)
کتاب فلش کارت مشاغل ۱ (منابع انسانی) نوشتهٔ فهیمه محمدی نیک و تیم تولید محتوای کی. بی. اس. است. انتشارات کیوی این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب فلش کارت مشاغل ۱ (منابع انسانی)
کتاب فلش کارت مشاغل ۱ (منابع انسانی) به معرفی مفاهیم پایهای در حوزه مشاغل، منابع انسانی، کالاها و خدمات میپردازد. محتوای کتاب به زبان ساده و آموزشی طراحی شده است و شامل تعاریف روشنی از مفاهیم مانند منابع انسانی، کالاهای ملموس و خدمات غیرملموس است. همچنین، کتاب با استفاده از کارتهای تصویری و فعالیتهای تعاملی، به کودکان کمک میکند تا با مشاغل مختلف و تفاوت بین تولیدکنندگان کالا و ارائهدهندگان خدمات آشنا شوند.
خواندن کتاب فلش کارت مشاغل ۱ (منابع انسانی) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای کودکان و نوجوانانی که در حال یادگیری مفاهیم اولیه اقتصادی و مشاغل هستند، بسیار مناسب است. همچنین، مربیان و والدینی که میخواهند به شیوهای جذاب و تعاملی مفاهیم کسبوکار را به کودکان آموزش دهند، میتوانند از این کتاب بهره ببرند. محتوای ساده و کاربردی کتاب آن را به یک ابزار آموزشی مؤثر برای کلاسهای درس یا فعالیتهای خانگی تبدیل کرده است.
بخشی از کتاب فلش کارت مشاغل ۱ (منابع انسانی)
"منابع انسانی: به مجموعهای از افراد که در یک شرکت به کار مشغولاند و عملیات شرکت را در دست دارند، منابع انسانی میگویند. هر فرد در جایگاه منابع انسانی سازمان، دانش و مهارت و تجربه و خلاقیت و شایستگی و تحصیلاتی دارد و به شرکت کمک میکند به اهدافش دست یابد."
این کتاب برای بچه های کوچیک کتاب خوبیه اینطوریه که اونها رو با انواع شغل ها و کاری که هر شغل انجام میده آشنا میکنه ولی در کل به درد من که سنم بالا بود نخورد