دانلود و خرید کتاب مرگ و نامیرایی دی. زد. فیلیپس ترجمه محمدمهدی فلاح
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب مرگ و نامیرایی

کتاب مرگ و نامیرایی

معرفی کتاب مرگ و نامیرایی

کتاب الکترونیکی مرگ و نامیرایی نوشتۀ دی. زد. فیلیپس و ترجمۀ محمدمهدی فلاح است و انتشارات پارسیک آن را منتشر کرده است. کتاب مرگ و نامیرایی، یک متن ضروری برای هر کسی است که به مسائل عمیق وجود انسان، ماهیت مرگ و امکان زندگی فراتر از مرگ علاقه‌مند است. فیلیپس یک کاوش ظریف و متفکرانه ارائه می‌دهد که خوانندگان را به چالش می‌کشد تا عمیقاً در مورد اعتقادات و مفروضات خود فکر کنند.

درباره کتاب مرگ و نامیرایی

کتاب مرگ و نامیرایی اثر دی. زد. فیلیپس، بخشی از مجموعه مطالعات جدید در فلسفهٔ دین، بررسی عمیق و دقیق دو موضوع از ماندگارترین و قابل‌توجه‌ترین موضوعات در اندیشهٔ فلسفی و دینی است. فیلیپس، فیلسوف برجسته‌ای که به دلیل کارش در فلسفهٔ دین مشهور است، عمیقاً به مفاهیم مرگ و جاودانگی می‌پردازد و مفاهیم، چالش‌ها و دیدگاه‌های متنوع پیرامون آن‌ها را بررسی می‌کند.

کتاب مرگ و نامیرایی با کاوش در پرسش‌های وجودی و فلسفی که مرگ برای انسان‌ها مطرح می‌کند آغاز می‌شود. فیلیپس بااحساس فوریت و جدیت به موضوع نزدیک می‌شود و تشخیص می‌دهد که مرگ صرفاً یک موضوع نظری نیست، بلکه جنبه‌ای اساسی از وجود انسان است که زندگی، رفتار و باورهای ما را شکل می‌دهد. او راه‌های مختلفی را بررسی می‌کند که فرهنگ‌ها و سنت‌های دینی مختلف واقعیت مرگ را درک کرده‌اند و با آن برخورد کرده‌اند، و تنوع پاسخ‌ها و رشته‌های مشترکی را که از میان آنها می‌گذرد را برجسته می‌کند. یکی از موضوعات کلیدی مرگ و نامیرایی، نقد رویکردهای ساده‌انگارانه و تقلیل‌گرایانه به مفهوم مرگ است. فیلیپس مخالف دیدگاه‌هایی است که مرگ را صرفاً به‌عنوان یک غایت بیولوژیکی یا توقف صرف کارکردهای زندگی در نظر می‌گیرند. در عوض، او بر لزوم درک مرگ در ابعاد کامل وجودی و متافیزیکی آن تأکید می‌کند. این شامل درگیر‌شدن با روش‌هایی است که مرگ بر درک ما از معنا، هدف و ماهیت وجود انسان تأثیر می‌گذارد. فیلیپس همچنین مفهوم جاودانگی را که موضوع اصلی بسیاری از سنت‌های دینی و فلسفی بوده است، به طور انتقادی بررسی می‎‌کند. او اشکال مختلفی از جاودانگی را که پیشنهاد شده‌اند، از جمله جاودانگی روح، رستاخیز جسمانی و ایدهٔ ادامه زندگی از طریق میراث یا کمک‌های خود به جامعه، بررسی می‌کند. در انجام این کار، او با نوشته‌های فیلسوفان و متکلمان کلیدی درگیر می‌شود و استدلال‌ها و دیدگاه‌های آن‌ها را در مورد معنای جاودانگی و اینکه چرا ایدهٔ جاودانگی برای بسیاری از مردم جذابیت قدرتمندی دارد، تحلیل می‌کند.

خواندن کتاب مرگ و نامیرایی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای علاقه‌مندان به مباحث فلسفی مناسب است.

بخشی از کتاب مرگ و نامیرایی

«هیچ مفهومی از داوری‌ای که میان «حساب‌گری»، «اخلاقیات»، «قدرت خدا» و «قدرت شیطان» مشترک باشد وجود ندارد. گیچ در جست‌‌وجوی تصوری از داوری نهایی‌ای است که هر انسانی بتواند درک کند اما این جست‌وجویی بیهوده است. درست است که بسیاری افراد، در جست‌وجوی پیروزی و پاداش، به سوی خدا روی می‌آوردند، پیروزی و پاداشی که در ادامه‌ی پیروزی و پاداش این‌جهانی است. اما اگر به آن‌ها گفته شود قرار نیست چنین نتیجه‌ای به دست آید، آن‌ها می‌پرسند: «اگر چنین است، پس دلیل این‌که باید خود را برای فرمانبری از فرامین خدا به‌زحمت بیندازند، چیست؟»...»


نظری برای کتاب ثبت نشده است
نقش معنای زندگی در رهایی از احساس تنهایی
رقیه حاجی رستملو
جامعه شناسی احساس شادمانی
علیرضا صنعت خواه
فمینیسم حاشیه ها
میکی کندال
بازگشت برایان (دوزبانه)
گری پاولسن
قراردادهای ورزشی
حامد علی زاده اقدم
سنجش فعالیت بدنی تطبیقی و رشدی
مایکل هاروات
نمونه آزمون های زبان فارسی (برای فارسی آموزان غیرایرانی)‌
سیداکبر جلیلی
ورزش پهلوانی
علیرضا هاشمی نیا (دلنشین شالی)
اسرارآمیزترین اسرار
مارک داویدزیاک
احمدشاه مسعود
ماری فرانسواز کولومبانی
ترمودینامیک پیشرفته
هادی جلالی فر
ترمیم شکست عاطفی
مژده حیدری
کتاب طلایی آرایش دائم
ثمین عبدلی
راهنمای فرهنگی زبان عربی ویژه گویشوران غیر عرب زبان
محمود اسماعیل عمار
دانستنی های کاربردی و کلیدی Windows و Word و Powerpoint
شکیبا نعیمی
آموزش جامع زبان چینی
یانگ جی جو
بررسی ویژگی های طنز در رادیو
الهه عطاردی
گمشده در سوگ
حسین طهماسبی دهکردی
دایره المعارف ریاضیات (جلد دوم)
گروهی از اساتید ریاضی آلمان
رهایی از وسواس فکری و عملی با روش نوین ای اف تی
افسانه روستا رفیع

حجم

۸۹۰٫۴ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۱۳۶ صفحه

حجم

۸۹۰٫۴ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۱۳۶ صفحه

قیمت:
۵۵,۰۰۰
تومان