کتاب گردش علمی در غبار مرگبار
معرفی کتاب گردش علمی در غبار مرگبار
کتاب گردش علمی در غبار مرگبار با عنوان اصلی Class trip to the Cave of Doom نوشتهٔ کیت مک مولان و ترجمهٔ فرزانه مهری است. گروه انتشاراتی ققنوس این کتاب را منتشر کرده است. این داستان برای کودکان نوشته شده و جلد سوم از مجموعهٔ «مدرسهٔ نابودکنندگان اژدها» است. نسخهٔ الکترونیکی این کتاب را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب گردش علمی در غبار مرگبار
قصهها مزایای بیشماری دارند و برای همۀ افراد قابلدرک و فهم هستند. مطالعهٔ داستانها، چه خیالی باشند و چه واقعی، یکی از بهترین راههای انتقال دانش و تجربه، افزایش آگاهی و آموزش مهارتها برای زندگی موفقترند. کودکان از طریق داستانها رشد میکنند، موارد زیادی را یاد میگیرند و نسبت به مسائل آموزشی واکنش بهتری نشان میدهند. آموزش در حین خواندن آموزش غیرمستقیم نام دارد و کودکان بدون اینکه بدانند نکات زیادی را میآموزند. آموزشها میتواند مهارتهای زندگی، هنجارها و رفتارهای درست باشد یا مطالب و حقایق علمی دنیای اطراف. این آموزشها چون بهصورت داستان برای کودکان خوانده میشود، ضمن سرگرمکردن و پرکردن اوقات فراغتشان، در ذهنشان باقی میماند.
کتاب گردش علمی در غبار مرگبار که با تصویرسازیهای «بیل باسو» منتشر شده، داستانی برای کودکان را در بر دارد. کتاب گردش علمی در غبار مرگبار یکی از کتابهای مجموعهٔ مدرسهٔ نابودکنندگان اژدها است. در این جلد، اژدها سیتا، انبوهی از طلاهای خود را در یک جنگل تاریک و مخوف پنهان کرده است. «ویگلاف» و دوستانش هم تصمیم میگیرند که گردش علمی در این جنگل را با وجود تمام مشکلات و خطراتش تجربه کنند. چه ماجراهایی در پیش است؟ این داستان را بخوانید تا بدانید.
خواندن کتاب گردش علمی در غبار مرگبار را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این داستان جذاب را به بچههایی که دوست دارند داستانی ماجراجویانه و هیجانانگیز بخوانند، پیشنهاد میکنیم.
دربارهی کیت مک مولان
کیت مک مولان ۱۶ ژانویهٔ ۱۹۷۴ در سنت لوئیس، میسوری به دنیا آمد. او زندگی حرفهای خود را با شغل معلمی شروع کرد. کیت مکمولان مدرک کارشناسی و کارشناسیارشد خود را در رشتهٔ آموزش ابتدایی و از دانشگاه ایالتی اوهایو دریافت کرد. او تا به امروز حدود ۵۰ جلد کتاب برای کودکان نوشته است. از میان دیگر آثار کیت مک مولان میتوان به «انتقام بانو اژدها»، «سنگ سیاهچال»، «تربیت اژدها در ۹۷ مرحله»، «شاگرد جدید مدرسه»، «یک روز با شوالیه»، «گردش علمی در غبار مرگبار»، «پیرترین اژدهای جهان» و... اشاره کرد.
بخشی از کتاب گردش علمی در غبار مرگبار
«ناگهان صدای فیشفیش به گوش رسید. بعد، دوباره آن صدا تکرار شد. توی کیسهخوابش بلند شد و نشست. قلبش تاپتاپ میکرد. اما برادران مارلی بودند که داشتند به نوبت توی آتش تف میانداختند.
آنگوس گفت:
«مربی، نمیتوانم بخوابم. میترسم روح بیاید.»
مربی گفت:
«مزخرف نگو. من این داستان را برایتان تعریف کردم تا قوی و شجاع شوید. دلم میخواهد وقتی بزرگ شدید، مردانی واقعی بشوید، بزرگ و قوی، درست عین من.»
بعد، از جا برخاست و گفت:
«من میروم توی چادر خودم. خوب بخوابید!»
اریکا بلند گفت:
«شببهخیر، مربی!»
هارلی مارلی گفت:
«خوابهای شیرین ببینید!»
بعد، همه مارلیها زدند زیر خنده.
ویگلاف با خودش گفت:
«چهشان شده؟»
مربی خم شد و توی چادرش رفت. بعد هم لبه چادر را پشت سرش بست. ویگلاف شنید که هنگام آماده شدن برای خواب، یک آهنگ نظامی را زمزمه میکرد.
ویگلاف چشمانش را بست. صدای هوهوی جغدها را میشنید. صدای آواز جیرجیرکها را میشنید. یکی از مارلیها صدای عجیب و غریبی از ته گلویش خارج میکرد. ناگهان صدای جیغ وحشتناکی به گوش رسید. از آن صداهایی که خون آدم را منجمد میکنند. چشمانش را بلافاصله باز کرد.
مربی پلانجت مثل برق از چادرش بیرون پرید. کیسهخوابش را محکم دور خود گرفته بود. به همه طرف میپرید و عربده میکشید.»