دانلود و خرید کتاب لکل شیء حق رضا حیدری ابهری ترجمه شمس حجازی

کتاب لکل شیء حق

انتشارات:نشر جمال
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب لکل شیء حق

کتاب الکترونیکی لکل شیء حق نوشتۀ رضا حیدری ابهری با ترجمهٔ شمس حجازی در انتشارات جمال چاپ شده است. این کتاب آموزشی با شعار «من أجل تنمیة التعقّل فی تکوین العلاقات الاجتماعیّة» به بررسی حقوق ۲۴ موردی از مهم‌ترین اشیاء و افراد در زندگی کودکان می‌پردازد و از طریق آناشیدهای زیبا و عبارات ساده، مفاهیم اخلاقی و دینی مرتبط با روابط اجتماعی را به تصویر می‌کشد.

درباره کتاب لکل شیء حق

این اثر کودکان را به آگاهی از این نکته می‌رساند که هر چیزی که خداوند به ما عطا کرده و در اختیار ما قرار داده است، دارای حقی است که باید به آن احترام گذاشت؛ همین‌طور هر شخصی که در روابطمان نقش دارد، از حقوق مشخصی برخوردار است. کتاب از طریق سؤالاتی مانند:

«آیا اگر کسی را دوست نداشته باشیم مشکلی وجود دارد؟»

«اگر از دوستم عصبانی شدم و او را ترک کردم، چگونه باید آشتی دهم؟»

«در صورت وقوع دعوا بین من و دوستم چه کار کنم؟»

«اگر دوستم به وعده خود عمل نکند، چه باید کرد؟»

به کودکان کمک می‌کند تا با شناخت دقیق حقوق موجود، بتوانند در شرایط بحرانی و چالش‌های روزمره مسئولانه رفتار کنند. در کنار این، هشدارهایی همچون «انتبه..! لا تجرح يدك.. هذا ليس من حقّك!» نیز به کودک می‌آموزد که محافظت از خود و احترام به حقوق دیگران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. نویسنده این کتاب، به عنوان حجّة الإسلام و صاحب دست طولانی، با رویکردی دلسوزانه به پاسخ سؤالات عقدی و اخلاقی کودکان می‌پردازد و از طریق آناشیدهای زیبای موجود در کتاب، ارزش‌های اخلاقی و دینی را به شیوه‌ای جذاب و آموزنده منتقل می‌کند.

کتاب لکل شیء حق را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای کودکان در سنین ابتدایی و همچنین والدین، معلمان و مربیان مناسب است؛ کسانی که در تلاشند ارزش‌های اخلاقی و دینی را در فضای خانوادگی و آموزشی به نسل جوان منتقل کنند. اثر می‌تواند به عنوان ابزاری آموزشی در مدارس و مراکز تربیتی نیز مورد استفاده قرار گیرد.

ایده ها
حسین فخرزاده
گام به گام با شاهنامه فردوسی (جلد ششم)
مهران امینی
آزمون های روان شناختی
مهناز آریان منش
پتانسیل کانی سازی فلزات مس، طلا و مولیبدن در پهنه اکتشافی شهرستان میانه
معصومه صدیقی تکرمی
چگونه از تحلیل قوای روانی در کار پیش گیری کنیم
بورلی ای. پاتر
مروری بر وب معنایی به همراه آموزش نرم افزار پروتج (protege)
نسیم مسحنه
Topic - based conversation 2