کتاب سال نمای امنیت اقتصادی سال ۱۴۰۱؛ چشم انداز سال ۱۴۰۲
معرفی کتاب سال نمای امنیت اقتصادی سال ۱۴۰۱؛ چشم انداز سال ۱۴۰۲
کتاب «سال نمای امنیت اقتصادی سال ۱۴۰۱؛ چشم انداز سال ۱۴۰۲» نوشتۀ مصطفی سمیعی نسب، یاسر سلیمانی، سعیده احمدی، الناز باقرپور، مرجانه بشخور، معصومه سادات سجادی، الهه رحیم دوست و نسیبه زارعی و زهرا مشفق است و انتشارات تدبیر اقتصاد آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب سال نمای امنیت اقتصادی سال ۱۴۰۱؛ چشم انداز سال ۱۴۰۲
کتاب سالنمای امنیت اقتصادی سال ۱۴۰۱؛ چشمانداز سال ۱۴۰۲ تحلیلی جامع از وضعیت امنیت اقتصادی ایران در سال ۱۴۰۱ ارائه میدهد و چشماندازی از تحولات و روندهای سال ۱۴۰۲ ترسیم میکند. این اثر، با تمرکز بر اولویتهای اقتصادی در گام دوم انقلاب اسلامی، تلاش دارد نقش کلیدی امنیت اقتصادی را در پیشرفت و تحقق عدالت برجسته کند.
در کتاب سالنمای امنیت اقتصادی سال ۱۴۰۱؛ چشمانداز سال ۱۴۰۲، موضوعات کلیدی اقتصادی همچون تولید، سرمایهگذاری، اشتغال، تورم، بودجه، بازارهای مختلف (ارز، طلا، سهام، مسکن و خودرو)، انرژی و شاخصهای بینالمللی بادقت بررسی شدهاند. نویسندگان با تحلیل روندها و رخدادهای سال گذشته، چالشها و نقاط آسیبپذیر اقتصاد ایران را شناسایی و برای بهبود امنیت اقتصادی و کاهش آسیبها، راهکارهایی علمی و عملی پیشنهاد کردهاند. این کتاب همچنین بر اهمیت تدوین سیاستهای کوتاهمدت با نگاه بلندمدت تأکید دارد و تلاش میکند با تبیین واقعیتهای موجود و تحلیل آسیبها، زمینۀ اجماع نخبگان و سیاستگذاران را برای اصلاحات اقتصادی فراهم کند.
سالنمای امنیت اقتصادی سال ۱۴۰۱؛ چشمانداز سال ۱۴۰۲، یک مرجع ارزشمند برای برنامهریزی و سیاستگذاری در حوزۀ اقتصاد ملی است و بهویژه برای تصمیمگیران و مدیران اقتصادی کشور، منبعی راهبردی محسوب میشود.
خواندن کتاب سال نمای امنیت اقتصادی سال ۱۴۰۱؛ چشم انداز سال ۱۴۰۲ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به مدیران و برنامهریزان پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب سال نمای امنیت اقتصادی سال ۱۴۰۱؛ چشم انداز سال ۱۴۰۲
«بررسی آمارهای کلان اقتصادی در دهه ۱۳۹۰ حاکی است که در این دهه یکی از ضعیفترین عملکردهای اقتصادی ثبت شده است. در نیمی از سالهای این دهه، رشد اقتصادی منفی گزارش شده و در ۲ سال نیز رشد اقتصادی کمتر از منفی ۵ درصد بوده است. تشدید تحریمها در خصوص فروش نفت و گاز و نقلوانتقال درآمدهای ارزی کشور، عامل اصلی روند نزولی رشد اقتصادی بهخصوص از سال ۱۳۹۷ بوده است. در خصوص رشد اقتصادی بدون نفت با وجودی که در بیشتر سالها مثبت بوده، اما به دلیل روند نوسانی آن، شواهد حاکی است که اقتصاد ایران رشد پایداری نداشته است. در چنین شرایطی باید در نظر داشت که اقتصاد ایران در این سالها بسیار کوچک شده است درحالیکه رقبای منطقهای ایران مانند ترکیه و عربستان، رشدهای اقتصادی دورقمی را تجربه کردهاند»
حجم
۴٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۲۴۹ صفحه
حجم
۴٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۲۴۹ صفحه