کتاب هتل ترانسیلوانیا ۰/۵ عرفان هنربخش + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب هتل ترانسیلوانیا ۰/۵

کتاب هتل ترانسیلوانیا ۰/۵

معرفی کتاب هتل ترانسیلوانیا ۰/۵

کتاب هتل ترانسیلوانیا ۰/۵ نوشتهٔ عرفان هنربخش، محمد شیخی و عباس چهاردهی است که نشر سنجاق آن را به‌صورت الکترونیک منتشر کرده است. این کتاب با روایتی طنزآمیز و خلاقانه، داستان‌هایی از زندگی هیولاها و انسان‌ها را در کنار هم روایت می‌کند و با نگاهی متفاوت به دغدغه‌های خانوادگی، اجتماعی و حتی اقتصادی می‌پردازد. نسخه‌ٔ الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب هتل ترانسیلوانیا ۰/۵

کتاب هتل ترانسیلوانیا ۰/۵ در قالب نمایشنامه‌ای چندپرده‌ای نوشته شده است و با بهره‌گیری از عناصر طنز، موقعیت‌های خانوادگی و اجتماعی را در بستری فانتزی و هیولایی به تصویر می‌کشد. نویسندگان با خلق شخصیت‌هایی مانند خانوادهٔ «فران» و «فرانَک» و همچنین خانوادهٔ «مایک» و «لیندا»، دو جهان موازی از هیولاها و انسان‌ها را به هم پیوند زده‌اند.

ساختار کتاب هتل ترانسیلوانیا ۰/۵ به‌گونه‌ای است که هر پرده به بخشی از زندگی این دو خانواده می‌پردازد و درعین‌حال، هتل ترانسیلوانیا به‌عنوان نقطهٔ اتصال این روایت‌ها عمل می‌کند. فضای داستانی کتاب، ترکیبی از موقعیت‌های روزمره، دغدغه‌های تربیتی، بحران‌های اقتصادی و روابط عاطفی است که در قالب دیالوگ‌های زنده و شوخ‌طبعانه روایت می‌شود. کتاب هتل ترانسیلوانیا ۰/۵ با بهره‌گیری از زبان محاوره‌ای و طنز موقعیت، تلاش کرده است تا مسائل جدی را در بستری سرگرم‌کننده و متفاوت بازتاب دهد و مخاطب را با دنیایی آشنا اما در عین حال عجیب و غریب روبه‌رو کند.

خلاصه داستان هتل ترانسیلوانیا ۰/۵

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

داستان کتاب هتل ترانسیلوانیا ۰/۵ با تمرکز بر دو خانوادهٔ متفاوت پیش می‌رود: خانوادهٔ فران و فرانَک که هیولا هستند و دغدغهٔ اصلی‌شان قبولی دخترشان کاتریش در دانشگاه وحشت است، و خانوادهٔ مایک و لیندا که با مشکلات اقتصادی و مدیریت رستوران خانوادگی دست‌وپنجه نرم می‌کنند. در خانهٔ فران، بحث‌ها و جدل‌های والدین بر سر تربیت فرزندان، انتظارات از دختران و چالش‌های ورود به دانشگاه، با طنز و اغراق روایت می‌شود. کاتریش، دختری است که به اندازهٔ کافی ترسناک نیست و همین موضوع باعث نگرانی والدینش شده است. براین، خواهر کوچک‌تر، برعکس کاتریش، از خشم و وحشت بیشتری برخوردار است و حتی خواستگار هم پیدا می‌کند.

خانواده تلاش می‌کنند با گرفتن استاد خصوصی و شرکت در چالش‌های هالووین، کاتریش را برای ورود به دانشگاه آماده کنند. در سوی دیگر، مایک و جانی با بحران رستوران و نبود مشتری مواجه‌اند و سعی دارند با ایده‌های جدید مثل اجرای موسیقی خیابانی، کسب‌وکارشان را نجات دهند. روایت‌ها با ورود شخصیت‌هایی مثل لولوخان، فلوریزل و میویس به هتل ترانسیلوانیا گسترش می‌یابد و فضای فانتزی و هیولایی کتاب را پررنگ‌تر می‌کند. در این میان، دغدغه‌های خانوادگی، روابط والدین و فرزندان، و تلاش برای موفقیت و اثبات خود، در قالب موقعیت‌های طنز و دیالوگ‌های پرکشمکش به تصویر کشیده شده است. پایان‌بندی هر پرده، با گره‌افکنی‌های تازه و شوخی‌های موقعیت، مخاطب را به ادامهٔ داستان علاقه‌مند نگه می‌دارد، بی‌آنکه سرانجام نهایی شخصیت‌ها را لو بدهد.

چرا باید کتاب هتل ترانسیلوانیا ۰/۵ را بخوانیم؟

کتاب هتل ترانسیلوانیا ۰/۵ با ترکیب فضای فانتزی و طنز، موقعیت‌های آشنا از زندگی خانوادگی و اجتماعی را در بستری متفاوت و سرگرم‌کننده روایت می‌کند. این کتاب نه‌تنها به دغدغه‌های تربیتی و روابط والدین و فرزندان می‌پردازد، بلکه بحران‌های اقتصادی، چالش‌های هویت و تلاش برای اثبات خود را نیز به‌شکلی خلاقانه و غیرکلیشه‌ای به تصویر می‌کشد. دیالوگ‌های زنده و شوخ‌طبعانه، شخصیت‌پردازی متفاوت و روایت چندلایه، این اثر را به انتخابی جذاب برای علاقه‌مندان به داستان‌های طنز و فانتزی تبدیل کرده است. خواندن این کتاب فرصتی است برای تجربهٔ نگاهی تازه به مسائل روزمره، در قالبی که هم آشناست و هم غافلگیرکننده.

خواندن کتاب هتل ترانسیلوانیا ۰/۵ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

مطالعهٔ کتاب هتل ترانسیلوانیا ۰/۵ برای علاقه‌مندان به نمایشنامه‌های طنز، داستان‌های فانتزی و روایت‌های خانوادگی توصیه می‌شود. کسانی که به دنبال اثری متفاوت برای مواجهه با دغدغه‌های تربیتی، روابط والدین و فرزندان، یا چالش‌های اقتصادی در قالبی سرگرم‌کننده هستند، از خواندن این کتاب لذت خواهند برد. همچنین نوجوانان و جوانانی که به فضای فانتزی و شوخی‌های موقعیت علاقه دارند، مخاطبان اصلی این اثر به‌شمار می‌آیند.

بخشی از کتاب هتل ترانسیلوانیا ۰/۵

«فرانَک: پات رو بلند کن. فران: حالا نمی‌شه زیر پای من آشغال نریزی؟ فرانَک: باز من اومدم خونه رو نامرتب کنم و آشغال بریزم، تو غر زدی؟ دفعه قبلم دقیقاً نذاشتی اینجا رو نامرتب کنم و تمیز موند جلوی مهمون، آبروم رفت. فران: ببین من درگیر چه فکری‌ام تو درگیر چی هستی، آخه مادر این‌قدر بی‌خیال؟ فرانَک: فران جان میشه بگی درگیر چی هستی دقیقاً؟ در این لحظه فران جام معجون خود را محکم روی میز می‌زند و از جای خودش بلند می‌شود و رو به فرانَک می‌کند. فران: درگیر چی‌ام؟ چرا باید من امروز نگران قبولی کاتریش توی دانشگاه باشم؟ فرانَک: نکنه قبول‌نشدنِ کاتریش توی دانشگاه تقصیر منه؟ فران: اگر قبول نشه، قطعاً تقصیر توئه. فرانَک: من چیکار باید می‌کردم که نکردم؟ فران: من از تویی که خودت جزء رتبه‌های تک‌رقمی دانشگاهتون بودی توقع داشتم به این دختر یکم وحشت‌آلودبودن رو یاد بدی که بتونه توی دانشگاه وحشت قبول بشه. فرانَک: فک نمی‌کنی تو خودت باعث شدی این دختر وحشتناک نباشه؟ کاتریش الگوی زندگیش تویی فران.»