دانلود و خرید کتاب کودک و ذهن آگاهی سوزان کیسر گرین لند ترجمه سارا گودرزی
تصویر جلد کتاب کودک و ذهن آگاهی

کتاب کودک و ذهن آگاهی

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب کودک و ذهن آگاهی

کتاب کودک و ذهن‌آگاهی نوشتۀ سوزان کیسر گرین لند با ترجمۀ سارا گودرزی در انتشارات پرنده به چاپ رسیده است.

درباره کتاب کودک و ذهن آگاهی

کتاب کودک و ذهن‌آگاهی دربارۀ مهارت‌های تمرکز در کودکان است. سوزان کیسر گرین لند، معلم مراقبه و تمرکز حواس است و فعالیت‌های زیادی در زمینۀ ایجاد آرامش درونی در زندگی کودکان و مناسب ساختن تمرین‌های ذهن‌آگاهی برای نوجوانان داشته است. او در این کتاب توضیح می‌دهد که چگونه به فرزندمان کمک کنیم تا اضطراب را مدیریت کند و زندگی شادتر و مهربان‌تری داشته باشد و نیز از نظر اجتماعی، مسئولیت‌پذیر و از نظر اخلاقی با وجدان و خصوصیات خوب انسانی تریبت شود.

مهارت‌های آموزش داده‌شده به کودکان و نوجوانان به آن‌ها کمک می‌کند تا به‌خوبی از پس موقعیت‌های دشوار زندگی برآیند و از توجه و آگاهی خود به‌عنوان ابزار مهمی برای موفقیت و کامیابی در تمام طول زندگی بهره ببرند. روش‌های مطرح‌شده در این کتاب در مراکز آموزشی و مدارس آمریکا انجام می‌شوند و برای کودکان مؤثر بوده‌اند.

خواندن کتاب کودک و ذهن آگاهی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

به دوستداران کتاب‌های روان‌شناسی کودک و نوجوان و نیز والدینی که می‌خواهند در فرایند بهبود مهارت‌های تمرکز در فرزندشان شرکت کنند، پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب کودک و ذهن آگاهی

«بعد از تولد ۶ سالگی پسرم، چند تا از بچه‌هایی که هنوز نرفته بودند در حیاط پشتی خانه بازی می‌کردند و من از پنجره‌ی آشپزخانه مشغول تماشای آن‌ها بودم. دختر همسایه کناری، روی چمن در حال چرخیدن مثل یک بادکنک که پرواز می‌کند، بود. پسرم و دوستش روی پله‌ها نشسته بودند و کتاب کارتونی را که به عنوان کادو گرفته بود، ورق می‌زدند. عصر دلچسب و آرامی بود. ناگهان، آرامش بر هم خورد: پسرم و دوستش درب آشپزخانه را باز کردند و گریه‌کنان وارد شدند. از آن‌ها پرسیدم که چه اتفاقی افتاده است؛ اما آن‌ها از شدت هیجان، کلمه‌ای نمی‌توانستند بگویند. هیچ‌کس در خطر نبود؛ اما خودشان را در وضعیتی قرار داده بودند که حفظ آرامششان دشوار بود. به همین خاطر، گوی موزیکال برفی را از کتابخانه برداشتم و کوک کردم. آن را تکان دادم و روی میز گذاشتم. دستم را به شکمم گرفتم و از پسرها هم خواستم تا همین کار را بکنند و دستشان را روی شکمشان بگذارند. باهم بالا و پایین رفتن شکم‌هایمان هنگام نفس کشیدن را احساس کردیم و به پایین آمدن دانه‌های برف و نشستن آن روی کره‌ی زمین نگاه کردیم.»

رویکرد بهینه بازاریابی خدمات همگام با مدیریت تیمی
سیده شیدا برادران تقوی
خدمات مرجع و اطلاع‌رسانی؛ مجموعه مقالات اولین همایش سراسری اتحادیه‌ی انجمن‌های علمی - دانشجویی کتابداری و اطلاع‌رسانی ایران (ادکا)
عباس حری
اصول ترجمه حقوقی
دبرا کائو
لحظه های اضطراری سلامت
گروه نویسندگان
ایمونولوژی سلولی و مولکولی ابوالعباس؛ جلد پنجم (ویراست هشتم)
ابول کا. عباس
کاش می شد از رویاهایت عکس گرفت (دوزبانه)
مهدی شادخواست
مبانی آسیب شناسی دامپزشکی؛ سیستم عصبی
جیمز اف. زاچری
برنامه ریزی و بهینه سازی سامانه های ذخیره خودکار
سیدمیثم موسوی
اقتصاد سیاسی اشتغال زنان ایران ۸۷-۱۳۵۷
رکسانا بهرامی تاش
هزار و یک شب (شعر - داستان ها)
ابراهیم اقلیدی
بازیگران
بهزاد صدیقی
پیامبری و قرارداد
داود فیرحی
بهار که آمد و برف ها آب شدند...
سیدمحمدرضا دربندی