کتاب خود واقعی ات را کشف کن
معرفی کتاب خود واقعی ات را کشف کن
کتاب خود واقعیات را کشف کن نوشتۀ سوفیا روکسل با ترجمۀ سعیده بوغیری در انتشارات شبنا به چاپ رسیده است.
درباره کتاب خود واقعی ات را کشف کن
کتاب خود واقعیات را کشف کن مخاطب را به یک قرار ملاقات دعوت میکند. البته نه قراری معمولی بین دو نفر. بلکه ملاقات با خود. در این دیدار شما با زوایایی از وجود خود آشنا میشوید که مدتهاست پنهان ماندهاند. از خواستهها و رؤیاهایی آگاه میشوید و بهتر میتوانید خود و زندگی را درک کنید. این سفری به درون خویشتن است تا متوجه شوید که هستید، برای چه زندگی میکنید و میخواهید در زندگی به چه کسی تبدیل شوید. قرار ملاقات با خود کار آسانی نیست؛ زیرا قرار است با خودت روبهرو شوید. این کتاب به شما کمک میکند به ورطۀ ملال نیفتید، پرسشهای مناسبی از خود بپرسید و افکار تازهای را به ذهن راه دهید.
کتاب خود واقعیات را کشف کن پس از نگاهی به گذشته، به زمان حال، به اینجا و اکنون شما میپردازد و زندگی کنونیتان را از فاصلۀ نزدیک بررسی میکند. تمرینهای جذاب و پرشمار کتاب نیز به شما کمک میکند تا خود را بهتر درک کنید و بشناسید.
خواندن کتاب خود واقعی ات را کشف کن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به دوستداران کتابهای موفقیت و خودیاری پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب خود واقعی ات را کشف کن
«ما چقدر زمان صرق شکایت و حرص خوردن از دیگران میکنیم؟ چقدر در شبکههای اجتماعی یا جلوی تلویزیون وقت میگذرانیم؟ همۀ ما پاسخ این پرسش را میدانیم: خیلی زیاد! ما خیلی کم به خودمان میرسیم. برای همین، احساسات، هیجانات و رؤیاهایمان به پسزمینۀ ذهنمان رانده میشوند. این کتاب به تو کمک میکند بیشتر بر خودت متمرکز شوی. کسی که خودش را نمیشناسد، درواقع از دست رفته است. کسی که خودش را دوست ندارد، حقیقتاً نمیتواند دیگران را هم دوست داشته باشد. گذراندن زمان با خود به معنی خودبینی نیست؛ به عکس، بسیار لازم است، آن هم در دنیای پرتبوتاب و استرسزای امروز.»