دانلود و خرید کتاب مرد بودن به اندازه کافی جاستین بالدونی ترجمه مهین خالصی
تصویر جلد کتاب مرد بودن به اندازه کافی

کتاب مرد بودن به اندازه کافی

معرفی کتاب مرد بودن به اندازه کافی

کتاب مرد بودن به اندازه کافی نوشتۀ جاستین بالدونی با ترجمۀ مهین خالصی در انتشارات نسل نواندیش چاپ شده است. کتاب مرد بودن به اندازه کافی به بررسی مفهوم مردانگی در جامعه معاصر و چالش‌های مربوط به کلیشه‌های جنسیتی می‌پردازد. این کتاب اولین بار در سال ۲۰۲۱ منتشر شده است.

درباره کتاب مرد بودن به اندازه کافی

کتاب مرد بودن به اندازه کافی به موضوع بازتعریف مفهوم مردانگی در جامعه معاصر می‌پردازد. نویسنده در این کتاب تلاش می‌کند تعاریف سنتی و کلیشه‌ای از مردانگی را مورد بازنگری قرار دهد و دیدگاهی متفاوت نسبت به هویت مردانه ارائه دهد. کتاب شامل بررسی موضوعاتی مانند نقش انتظارات اجتماعی در شکل‌گیری هویت مردانه، تأثیر کلیشه‌های جنسیتی بر رفتار و احساسات مردان، و چالش‌های عاطفی و روانی ناشی از فشارهای اجتماعی برای انطباق با الگوهای سنتی مردانگی است. نویسنده تجربیات شخصی خود و دیگران را برای نشان دادن محدودیت‌های تعاریف سنتی از مردانگی به کار می‌گیرد و راهکارهایی برای رسیدن به درکی جامع‌تر و انسانی‌تر از هویت مردانه ارائه می‌دهد. کتاب همچنین به موضوع خودشکوفایی و رشد فردی در چارچوب یک درک متفاوت از مردانگی می‌پردازد.

کتاب مرد بودن به اندازه کافی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای افرادی که به موضوعات جنسیت، هویت و مطالعات مردان علاقه‌مند هستند و همچنین برای متخصصان حوزهٔ روان‌شناسی و مشاوره مناسب است.

بخشی از کتاب مرد بودن به اندازه کافی

«اگر قصد دارید از پیشینهٔ مردانگی خبردار شوید و بدانید چگونه به این‌جا رسیدیم، چگونه زندگی خود را تثبیت کنید یا چگونه به شیوه‌ای خاص کسی را تحت تأثیر قرار دهید، در آن صورت این کتاب به درد شما نمی‌خورد. این کتاب یک رسالهٔ دانشگاهی یا کتاب خودیاری انگیزشی نیست. لازم نیست به شما بگویم که صبح بعد از بیدار شدن تخت خود را مرتب کنید و بدین‌وسیله روز خود را با پیروزی شروع کنید. من عاشق این نوع کتاب‌ها هستم و همیشه گمان می‌کردم اولین کتابم دقیقاً همین نوع خواهد بود، اما به جای نوشتن کتابی انگیزشی، تصمیم گرفتم کتابی دعوتی بنویسم. در این کتاب داستان زندگی خود را به‌اشتراک می‌گذارم به امید اینکه وسوسه شوید به داستان زندگی خود بپردازید. سؤال‌هایی از خودم می‌کنم به امید اینکه باهم بتوانیم همان سؤال‌ها را مطرح کنیم. سؤالاتی از این قبیل: «چرا آن حرف را زدم؟» «چرا وقتی او حرفی به من زد من اینطوری واکنش نشان دادم؟» «آخر چرا من این‌قدر عصبانی‌ام؟» «آیا آن‌ها روزی می‌فهمند که من چه آدم مزخرفی هستم؟» «چرا حالا که زندگی به این قشنگی دارم، خوشحال نیستم؟» «چرا بعد از اینکه او جواب رد داد باز هم التماس کردم؟» و هزاران سؤال دیگری که در طول عمر سی‌وشش‌ساله‌ام روی زمین از خودم پرسیده‌ام. تا امروز، از سؤال کردن از خود به‌عنوان ابزاری استفاده کرده‌ام تا بیشتر به کاوش بپردازم، یاد بگیرم، کشف کنم و موانع موجود در مسیر سر تا قلب خود را بردارم. اگر چند سال پیش به من می‌گفتید که کتابی درخصوص مردانگی خواهم نوشت، می‌خندیدم، نه به شما، بلکه به دورنمای خودم. درواقع، همین چند سال پیش بود که سفر عمومی و خصوصی خود را برای بررسی ویژگی مردانگی آغاز کردم. حقیقت این است که این سفر اصلاً برنامه‌ریزی نشده بود و هنوز هم باورم نمی‌شود در دنیایی زندگی می‌کنیم که فقط با عوض کردن بیوگرافی اینستاگرام خود می‌توانیم به هدف خود دست پیدا کنیم.»

۷۰%