کتاب الزامات حضور اجتماعی زنان در جامعه
معرفی کتاب الزامات حضور اجتماعی زنان در جامعه
کتاب الزامات حضور اجتماعی زنان در جامعه نوشتهٔ محمدحسن محمودی است. نشر سنجاق این کتاب را بهصورت الکترونیک منتشر کرده است. این اثر براساس اندیشههای رهبر انقلاب نگاشته شده است.
درباره کتاب الزامات حضور اجتماعی زنان در جامعه
محمدحسن محمودی در کتاب الزامات حضور اجتماعی زنان در جامعه بیان کرده است که پس از انقلاب و ایجاد شرایط جهت حضور زنان در عرصه های اجتماعی و توجه به رعایت عفاف و حجاب و همچنین توجه به حفظ کیان خانواده و حفظ آرامش اجتماعی جامعه، ضرورت بررسیهای اجتماعی در جامعهٔ زنان افزایش یافت. آسیبهای موجود در صورت حضور بانوان در عرصههای اجتماعی، از ضرورت بالایی برخوردار است. این تحقیق در سه فصل به شناسایی و تبیین الزامات فقهی، حقوقی و اخلاقی حضور بانوان در جامعه بر اساس اندیشه رهبر انقلاب پرداخته است.
نشر سنجاق زیرمجموعهٔ «طاقچه» برای ناشر- مؤلفان است. نشر سنجاق از صفر تا صد انتشار کتاب کنار مؤلفان و مترجمان است و آنها را با ارائهٔ باکیفیت تمام خدمات لازم، پشتیبانی و همراهی میکند. این نشر سفارش انتشار کتاب و اثر در هر حوزهای (داستان و رمان، کتابهای علمی، کتاب شعر، تبدیل پایاننامه به کتاب و…) را میپذیرد. کتابها با این انتشارات، منتشر میشوند، میتوانند بهدست میلیونها مخاطب برسند و نویسنده میتواند با فروش کتابش درآمدی ماهانه کسب کند. این انتشارات برای افرادی است که میخواهند کتاب جدیدی منتشر کنند و برای افرادی است که پیش از این، کتابی منتشر کردهاند و اکنون میخواهند نسخهٔ الکترونیکی آن را منتشر کنند.
خواندن کتاب الزامات حضور اجتماعی زنان در جامعه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران مطالعه در باب مطالعات جنسیت، بهویژه در حوزهٔ اسلام و شرع پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب الزامات حضور اجتماعی زنان در جامعه
«درست است که یکی از الزامات حقوقی زنان برای حضور اجتماعی، هوشمندی ایشان در برابر تهدید ها و آسیب هاست. اما اخلاق ایجاب میکند اگر ساختار حکومت این امکان را داشته باشد که پاسخ صحیح و به موقع به شبهات روز را به جامعهٔ زنان منتقل نماید، قطعاً حضور زنان در جامعه، عاری از هرگونه آسیبی خواهد شد؛ چرا که بسیاری از تهدیدهایی که آسیبزننده به حضور اجتماعی زنان هستند، عدم اطلاعات صحیح و موثق و عدم وجود توانمندی تحلیل صحیح از فضای جامعه و عدم توانمندی پاسخگویی به شبهات است. برای نمونه به اتفاقی که در ماه های پایانی سال ۱۴۰۱ در جامعه رخ داد و سبب اغتشاش و بهمریختگی کشور گردید، توجه نمائید. اگر اطلاعات رسانی دقیق و کامل و به موقع برای حاکمیت کشور وجود داشت، قطعاً از بسیاری اتفاقات پیشگیری میگردید. همچنین اگر روایت اول را جمهوری اسلامی تبیین می نمود، باز هم بسیاری از مشکلات و سوء تفاهم ها صورت نمی پذیرفت. و این سوء تفاهم به میزانی است که برخی جامعه شناسان معتقدند قشر زن را دیگر نمیتوان به الزام سابق نسبت به حجاب دعوت نمود. رهبر معظم انقلاب (دامظله) نیز در این مورد نکتهٔ بسیار مهمی را فرموده اند که امروز جنگ جنگ روایت هاست:
«بنده همیشه میگویم: شما روایت کنید حقایق جامعه خودتان و کشور خودتان و انقلابتان را. شما اگر روایت نکنید، دشمن روایت میکند؛ شما اگر انقلاب را روایت نکنید، دشمن روایت میکند؛ شما اگر حادثهٔ دفاع مقدّس را روایت نکنید، دشمن روایت میکند، هر جور دلش میخواهد؛ توجیه میکند، دروغ میگوید [آن هم] ۱۸۰ درجه خلاف واقع؛ جای ظالم و مظلوم را عوض میکند. شما اگر حادثهٔ تسخیر لانهٔ جاسوسی را روایت نکنید -که متأسّفانه نکردیم- دشمن روایت میکند و کرده؛ دشمن روایت کرده، با روایتهای دروغ...».
ایشان با تاکید بر لزوم روایت صحیح و کامل در موضوعات مختلف، میفرمایند که:
«کار بزرگی که باید صورت بگیرد اینکه جریان آموزشی مدام رسانهای باشد تا کسانی که میخواهند در عرصه رسانه بهصورت غیرحرفهای فعالیت کنند به این لایهها توجه داشته باشند. مثالی برایتان بزنم. بعد از حمله آمریکا به افغانستان، آمریکاییها برای اینکه بتوانند مجاهدین را حذف و منزوی کنند، از واژه جنگسالاران افغانستان استفاده کردند. جنگسالاران افغانستان واژه منفی است، ولی اینقدر از این واژه استفاده کردند که نهتنها در رسانههای دنیا، بلکه در بعضی از رسانههای خودمان هم جا افتاد. برچسبزدن به این میگویند. یک برچسب میزنند، بعد مرتب تکرار میکنند. اینقدر برچسبزنی پرقدرت است که حتی جریان حرفهای هم خطا میکند، وای به حال جریان آماتوری که درگیر نباشد. ما الآن در عالم رسانه وارد حوزه رقابت بسیار شدیدی شدیم که به جنگ رسانهای شبیه است. بنابراین، باید خیلی هوشمندانه با شناخت و تدبیر و آشنایی با شیوههای کاربردی تبلیغات وارد این میدان شویم؛ و الّا ممکن است بر افکار عمومی تأثیر منفی بگذاریم» »
حجم
۱۱۰٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۴۱ صفحه
حجم
۱۱۰٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۴۱ صفحه