دانلود و خرید کتاب انسان متعالی محمد عباسی
تصویر جلد کتاب انسان متعالی

کتاب انسان متعالی

معرفی کتاب انسان متعالی

کتاب انسان متعالی نوشتهٔ محمد عباسی است. انتشارات دانشگاه باقرالعلوم این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب انسان متعالی

کتاب انسان متعالی به ارائهٔ نقدی منصفانه بر انسان‌شناسیِ یووال نوح هراری می‌پردازد. به این منظور ضمن تبیین نظریات پراکندهٔ هراری در باب انسان‌شناسی، چالش‌ها و نقاط ضعف آنها را متذکر می‌شود و در نهایت دورنمایی از انسان‌شناسیِ بر‌آمده از دین و حکمت اسلامی عرضه می‌کند. همچنین توجه به اتقان و استحکام انسان‌شناسی برآمده از حکمت اسلامی، امری است که در این کتاب مورد توجه قرار می‌گیرد.

خواندن کتاب انسان متعالی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران علوم اسلامی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب انسان متعالی

«مباحث «انسان‌شناسی» از جنبه‌های مختلفی دارای اهمیت است. آنچـه امروز بیشتر بحث انسان‌شناسی را مهـم جلـوه مـی‌دهـد، نقـش ِ محـوری «انسان» به‌عنوان موضوع علوم انسانی است، چرا که با تغییر شناخت ما از انسان، توصیف‌ها و توصیه مربوط به انسان نیز تغییر می‌کند و رنـگ و بوی دیگری به‌خود می‌گیرد. اما این تمام ماجرا نیسـت؛ بـه‌نظر مـی‌رسـد اهمیت اصلی بحـث انسـان‌شناسـی بـه‌خاطر تـاثیر آن در خداشناسـی و دیــنداری باشــد، تــا آنجــا کــه انسان‌شناســی را حلقــه واســطه میــان معرفت‌شناسی و خداشناسی دانسته‌اند. قوای ادراکی حسی عمدتا ما را به امور محسوس هدایت مـی‌کننـد. امـا دیـن در بسـیاری مـوارد، بـه امـور غیرمادی مانند روح، قیامت، وحی و ملائکه توجه می‌کند و در رأس همـه این‌ها ما را به‌سوی خدایی دعوت می‌کند که اساسا از دایره مدرکات محسوس به حس ظاهر انسان است، پس چگونه می‌توان به عالم مجردات ورود پیدا کرد؟»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است