دانلود و خرید کتاب جرات اعتماد دیوید ریکو ترجمه مهسار مشتاق
تصویر جلد کتاب جرات اعتماد

کتاب جرات اعتماد

معرفی کتاب جرات اعتماد

کتاب جرات اعتماد نوشتهٔ دیوید ریکو و ترجمهٔ مهسار مشتاق است. انتشارات ابوعطا این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب جرات اعتماد

کتاب جرات اعتماد به بررسی مفهوم اعتماد و نقش آن در روابط میان‌فردی و رشد شخصی می‌پردازد. این کتاب به خوانندگان کمک می‌کند تا مفهوم اعتماد را بهتر درک کنند و بفهمند چگونه می‌توانند آن را در زندگی شخصی و روابط خود تقویت کنند. نویسنده به تحلیل عمیق مفهوم اعتماد می‌پردازد و اهمیت آن را در روابط انسانی و همچنین در ارتباط با خود توضیح می‌دهد. ریکو به بررسی عواملی می‌پردازد که به پرورش یا تضعیف اعتماد کمک می‌کنند، از جمله تجربیات گذشته، الگوهای رفتاری و باورهای شخصی. این کتاب شامل راهبردها و تمرین‌هایی است که به افراد کمک می‌کند اعتماد به نفس خود را بازیابند و سطح اعتمادشان را در روابط ارتقا دهند. یکی از مهم‌ترین بخش‌های کتاب به نحوه مواجهه با بحران‌های اعتماد و چالش‌هایی که ممکن است در روابط به وجود آیند، اختصاص دارد. هدف اصلی کتاب جرأت اعتماد این است که به مخاطبانش کمک کند به یک درک عمیق‌تر از خودشکوفایی از طریق اعتماد به خود و دیگران برسند. این کتاب ابزارهایی را ارائه می‌دهد که خوانندگان می‌توانند برای بهبود کیفیت زندگی خود و تقویت روابط نزدیک استفاده کنند. کتاب جرات اعتماد اثری است که به خوانندگان خود راهکارهای عملی برای بازسازی و تقویت اعتماد ارائه می‌دهد. دیوید ریکو با ارائه دیدگاه‌هایی مفید و کاربردی، به شما کمک می‌کند تا بر ترس‌ها و موانع همیشگی که مانع از خلق روابط عمیق و معنادار می‌شوند، غلبه کنید.

خواندن کتاب جرات اعتماد را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران توسعهٔ فردی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب جرات اعتماد

«قابل‌اعتماد بودن، نخستين نياز ما در زندگي است. به مرور زمان، اين نياز، بدترين ترس ما مي‌شود و در روابط‌مان با ديگران، بزرگ‌ترين خطر به‌شمار مي‌آيد.

يكي از واقعيت‌هاي زندگي اين است كه عده‌اي از افراد قابل‌اعتماد و عده‌اي ديگر، اعتمادناپذيرند. وظيفه‌ي ما اين است كه وفاداري ديگران را با آغوش باز بپذيريم و قدردان آن باشيم و در مقابل خيانت‌ ديگران تسليم نشويم و اما به فكر انتقام نيز نباشيم.

ما نمي‌توانيم هميشه به خودمان اعتماد كنيم؛ اما مي‌توانيم با رفتارمان به ديگران نشان دهيم كه به آنها اعتماد داريم. مهم نيست طرف مقابل به ما اعتماد دارد يا خير. هنگامي كه اعتماد بي‌قيدوشرط را تمرين مي‌كنيم، به تأثير شفابخش آن پي مي‌بريم: ديگر با خيانت اطرافيان فرو نمي‌ريزيم. در چنين ‌شرايطي به‌جاي آنكه خود را قرباني خيانت ديگران بدانيم، به تعهدمان نسبت به صداقت و اعتماد مي‌باليم.

مطالب گفته‌شده را مي‌توان چنين خلاصه كرد: گرچه نمي‌توانيم به همه اعتماد كنيم، اما اگر صادقانه زندگي كنيم، همه مي‌توانند به ما اعتماد كنند.

اين كتاب به شما مي‌آموزد كه چگونه به ديگران اعتماد كنيد و خود نيز مورد اعتماد ديگران باشيد. ما با تعريف اعتماد و منشأ آن در زندگي عاطفي‌‌مان شروع مي‌كنيم. سپس به چهار مسير پيش‌روي اعتمادمان اشاره مي‌كنيم: اعتماد به ديگران، اعتماد به‌ خود، اعتماد به‌ حقيقت، اعتماد به‌ قدرت برتر يا مسيري معنوي.

من و شما به ‌كمك هم، تمام اتاق‌هاي كشتي اعتماد را بازديد مي‌كنيم. ما در كنار‌ يك‌ديگر ياد مي‌گيريم كه اعتماد چه مواردي را شامل مي‌شود، به چه كسي بايد اعتماد كرد و چگونه مي‌توان اعتماد ازدست‌رفته را دوباره به‌‌دست‌آورد.»

باورهای قدرتمند برای ایجاد انگیزه
غلامحسین ریاحی
باران کلمات از آسمان تبلیغات
محمدنصیر راد
امید منتظران
گروه تحقیق و تالیف انتشارات خادم‌الرضا (ع)
آئین نگارش زبان فارسی
حمید قاسمی