دانلود و خرید کتاب اعترافات کاترین مدیچی سی. دبلیو. گورتنر ترجمه هاله نادری
تصویر جلد کتاب اعترافات کاترین مدیچی

کتاب اعترافات کاترین مدیچی

معرفی کتاب اعترافات کاترین مدیچی

کتاب اعترافات کاترین مدیچی نوشتهٔ سی. دبلیو. گورتنر  و ترجمهٔ هاله نادری است. انتشارات مضامین این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب اعترافات کاترین مدیچی

کتاب اعترافات کاترین مدیچی یک رمان تاریخی است که زندگی کاترین مدیچی، یکی از برجسته‌ترین و بحث‌برانگیزترین شخصیت‌های تاریخی فرانسه در قرن شانزدهم، را روایت می‌کند. گورتنر در این کتاب تلاش می‌کند تا از نگاه شخصی کاترین، داستان زندگی او را از زمان کودکی تا زمانی که به عنوان ملکهٔ مادر به ادارهٔ دربار فرانسه پرداخته، بازگو کند. این رمان به بررسی پیچیدگی‌ها و چالش‌هایی می‌پردازد که کاترین به‌عنوان یک زن قدرت‌مند در یک محیط سیاسی پرتنش با آن‌ها روبه‌رو بود، از جمله جنگ‌های مذهبی بین کاتولیک‌ها و پروتستان‌ها، نقش او در رویدادهایی مانند قتل عام سن بارتلمی، و نفوذ او بر سه پسرش که به ترتیب به سلطنت رسیدند.

خواندن کتاب اعترافات کاترین مدیچی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران داستان تاریخی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب اعترافات کاترین مدیچی

«احساساتی نیستم. حتی در دوران جوانی نیز گرفتار پشیمانی، عذاب وجدان یا مالیخولیا نشدم. به ندرت پیش می‌آمد که به گذشته فکر کنم. به گذر زمان توجه نمی‌کردم.

می‌گویند که من با معنی ندامت و پشیمانی آشنا نیستم. چقدر شناخت اطرافیانم از من کم است. چقدر از روحیات من بی‌خبرند. شاید سرنوشت من این بوده که در ماجرای زندگی خود تنها بمانم و شاهد داستانی باشم که مانند شکوفه‌هایی زهرآلود مرا احاطه کرده بود.»

۱۴۰۳/۰۸/۲۲

من نیمی از کتاب اعترافات کاترین مدیچی خوندم. حقیقتا جز رمان‌های تاریخی استخوان‌دار است. از نویسنده فقط یه کتاب در بازار وجود داره که خیلی برای من جالب بود چرا مابقی چاپ نشده اتفاقا اون هم خیلی در وب‌سایت‌ها استقبال شد. خوشحالم که بلاخره

- بیشتر
سروناز
۱۴۰۳/۰۸/۲۰

سلام من این کتاب رو خوندم داستان زنی هست که تو دوران خودش با ۵ تا از پادشاهان فرانسه زندگی کرده... داستان یک رمان تاریخی- واقعی پر کشش و جذاب هستش. شخصا با تاریخ کنار نمی آم، ولی وقتی بصورت رمان باشه، خیلی برام

- بیشتر
۱۴۰۳/۰۸/۲۱