کتاب این ۵۵ سوال را از خودت پرسیدی؟
معرفی کتاب این ۵۵ سوال را از خودت پرسیدی؟
کتاب این ۵۵ سوال را از خودت پرسیدی؟ نوشتهی مانوج چنتاماراکشان با ترجمهی شمیم سمیعیان مجموعهای از پرسشهای هدفمند برای خودکاوی و بازنگری در زندگی شخصی و شغلی است. نویسنده در آن کتاب نشان داده است که چطور پرسیدن سؤالهای درست میتواند بخشهای پنهان شخصیت را آشکار کند و مسیر آینده را روشنتر سازد. ساختار اثر بر پایهی فصلهایی دربارهی خودشناسی، هدف، باورها و ارزشها، فرصتها، عمل، مسئولیتپذیری و جشنگرفتن دستاوردها شکل گرفته است. نشر مضامین آن را منتشر کرده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب این ۵۵ سوال را از خودت پرسیدی؟
کتاب این ۵۵ سوال را از خودت پرسیدی؟ با مقدمهی کوتاه مانوج چنتاماراکشان آغاز میشود که در آن نویسنده از «پرسشگری از خود» بهعنوان یکی از قدرتمندترین روشها برای کشف بخشهای نادیدهگرفتهشدهی وجود انسان یاد کرده است. او توضیح داده است که بسیاری از مربیان رشد فردی از همین نوع پرسشها استفاده کردهاند تا پاسخها را از درون افراد بیرون بکشند و پیشنهاد کرده است خواننده پاسخها را حتماً مکتوب کند و اگر ممکن است همراهی برای گفتوگو داشته باشد. در همان پاراگرافهای نخست کتاب این ۵۵ سوال را از خودت پرسیدی؟ تأکید شده است که نوشتن پاسخها روی کاغذ هم به نظم فکری کمک میکند و هم مرجعی برای بازگشت در آینده میسازد. در ادامه کتاب این ۵۵ سوال را از خودت پرسیدی؟ در چند بخش اصلی تنظیم شده است: «خودشناسی / تصویری از خود»، «پرسشهای مربوط به هدف»، «پرسشهای مربوط به باور و ارزشها»، «پرسشهای مربوط به فرصتها»، «پرسشهای مربوط به عمل»، «پرسشهای مربوط به مسئولیتپذیری» و «پرسشهای مربوط به جشن و شادی». هر بخش با توضیحاتی نسبتاً کوتاه آغاز میشود و سپس مجموعهای از سؤالها میآید که کنار هر کدام فضایی برای نوشتن «احساس من» در نظر گرفته شده است. در فصل خودشناسی، نویسنده از تصویر ذهنی فرد نسبت به خودش، الگوهای زندگی، نقاط قوت، موانع پشتسرگذاشتهشده و کارهایی که حتی با داشتن تمام ثروت دنیا هم رها نمیشوند سخن گفته است. در فصل هدف، بحث به شفافسازی مقاصد، بازههای زمانی، دلایل چندگانه برای پیگیری هدف و پیامدهای رسیدن به آن کشیده شده است. در بخش باور و ارزشها، کتاب این ۵۵ سوال را از خودت پرسیدی؟ به سراغ باورهای محدودکننده، ارزشهای شخصی، چیزهایی که بیشترین آزار را میرسانند، تعریف فرد موفق و فاصلهی «من کنونی» با «من موفق» رفته است و سپس به عادتها و شیوهی تغییر آنها پرداخته است. فصل فرصتها بر حذف بهانهها، شناسایی منابع موجود، کمکگرفتن از دیگران و انتخاب مؤثرترین گزینهها تمرکز کرده است. در فصل عمل، نویسنده برنامهریزی را از بازهی ۶ماهه تا هفتگی خرد کرده و دربارهی منابع لازم، موانع اقدام و عادتهای تازه صحبت کرده است. دو فصل پایانی کتاب این ۵۵ سوال را از خودت پرسیدی؟ به نقش «همراه مسئولیتپذیر»، مربی، شبکهی حمایتی و در نهایت به شیوههای جشنگرفتن دستاوردها و پاداشدادن به خود اختصاص یافته است.
خلاصه کتاب این ۵۵ سوال را از خودت پرسیدی؟
کتاب این ۵۵ سوال را از خودت پرسیدی؟ بر این ایده استوار است که کیفیت پرسشهایی که فرد از خود میپرسد، مسیر زندگی او را شکل میدهد. نویسنده ابتدا از تصویر فرد نسبت به خودش آغاز کرده است؛ از اینکه «من کیستم»، چه نقاط قوتی دارد، چه موانعی را پشت سر گذاشته و چه کارهایی را حتی با داشتن تمام ثروت دنیا ادامه میدهد. سپس به هدفها میرسد؛ اینکه فرد دقیقاً چه میخواهد، چرا میخواهد، در چه بازهی زمانی و با چه مهارتها و منابعی. در گام بعد، کتاب به باورها و ارزشها میپردازد و نشان داده است که چگونه تعریف فرد از موفقیت، عادتها و رفتارهای روزمره را میسازد. سپس فرصتهای پیرامون، حذف بهانهها و استفاده از منابع موجود بررسی شده است. بخش عمل، برنامهریزی مرحلهبهمرحله و ساختن عادتهای تازه را محور قرار داده است. در پایان، نقش همراه مسئولیتپذیر، مربی و جشنگرفتن دستاوردها مطرح شده تا فرایند تغییر فقط به تصمیمگیری محدود نماند و به پیگیری و لذتبردن از مسیر هم گسترش پیدا کند.
چرا باید کتاب این ۵۵ سوال را از خودت پرسیدی؟ را بخوانیم؟
کتاب این ۵۵ سوال را از خودت پرسیدی؟ مجموعهای منظم از پرسشها و توضیحات کوتاه فراهم کرده است تا فرد بتواند تصویر روشنتری از خود، هدفها، باورها و فرصتهایش بسازد. ساختار مرحلهبهمرحلهی فصلها کمک میکند فاصلهی بین دانستن و عملکردن کمتر شود و ایدهها به برنامههای زمانی مشخص و عادتهای روزمره تبدیل شوند.
کتاب این ۵۵ سوال را از خودت پرسیدی؟ به کسانی پیشنهاد میشود که در آستانهی تصمیمهای مهم شخصی یا شغلی هستند، به خودشناسی و بازنگری در هدفها علاقه دارند یا احساس میکنند میان دانستهها و عملکردنشان فاصله افتاده است و میخواهند این فاصله را آگاهانه بررسی کنند و کاهش دهند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب این ۵۵ سوال را از خودت پرسیدی؟ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | این ۵۵ سوال را از خودت پرسیدی؟ |
| عنوان انگلیسی: | ۵۵ Questions to Ask Yourself, Across ۸ Dimentions For A New You |
| موضوع: | موفقیت و خودیاری، روانشناسی عمومی |
| نویسنده: | مانوج چنتاماراک شان |