دانلود و خرید کتاب کمردرد، سیاتیک و آرتروز فرشاد پرهام
تصویر جلد کتاب کمردرد، سیاتیک و آرتروز

کتاب کمردرد، سیاتیک و آرتروز

نویسنده:فرشاد پرهام
انتشارات:سنجاق
دسته‌بندی:
امتیاز:
۳.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب کمردرد، سیاتیک و آرتروز

کتاب کمردرد، سیاتیک و آرتروز نوشتهٔ فرشاد پرهام است. نشر سنجاق این کتاب را به‌صورت الکترونیک منتشر کرده است.

درباره کتاب کمردرد، سیاتیک و آرتروز

کمردرد تقریبا یک جزء لاینفک در زندگی انسانهاست که تا حد زیادی روی کیفیت زندگی تاثیر منفی میگذارد. متاسفانه مسائل و مشکلات اقتصادی تاثیر زیادی روی شیوع این بیماری دارد. فرشاد پرهام در کتاب کمردرد، سیاتیک و آرتروز درباره کمردرد توضیحات جامعی داده و راهکارهای مقابله با آن‌ها را شرح داده است.

نشر سنجاق زیرمجموعهٔ «طاقچه» برای ناشر- مؤلفان است. نشر سنجاق از صفر تا صد انتشار کتاب کنار مؤلفان و مترجمان است و آن‌ها را با ارائهٔ باکیفیت تمام خدمات لازم، پشتیبانی و همراهی می‌کند. این نشر سفارش انتشار کتاب و اثر در هر حوزه‌ای (داستان و رمان، کتاب‌های علمی، کتاب شعر، تبدیل پایان‌نامه به کتاب و…) را می‌پذیرد. کتاب‌ها با این انتشارات، منتشر می‌شوند، می‌توانند به‌دست میلیون‌ها مخاطب برسند و نویسنده می‌تواند با فروش کتابش درآمدی ماهانه کسب کند. این انتشارات برای افرادی است که می‌خواهند کتاب جدیدی منتشر کنند و برای افرادی است که پیش از این، کتابی منتشر کرده‌اند و اکنون می‌خواهند نسخهٔ الکترونیکی آن را منتشر کنند.

خواندن کتاب کمردرد، سیاتیک و آرتروز را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مطالعه در باب بیماری‌هایی همچون کمردرد و سیاتیک و درمان آن‌ها پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب کمردرد، سیاتیک و آرتروز

«درد سیاتیک چقدر طول میکشد؟

مدت زمان طول کشیدن درد عصب سیاتیک در حاد یا مزمن بودن آن تاثیرگذار است. سیاتیکای حاد در عرض ۴ تا ۶ هفته بهبود پیدا می‌کند درحالی‌که طولانی‌تر شدن این زمان منجر به مزمن شدن درد می‌شود. در این حالت که معمولاً درد شدید و طاقت‌فرساست، لازم است درمان‌های پزشکی تخصصی برای بیمار مورد استفاده قرار بگیرد.

تشخیص علل سیاتیکا

علائم و دلایل سیاتیکا در هر فرد متفاوت است و به شرایط ایجاد کننده آن بستگی دارد. برای تشخیص این بیماری ابتدا پزشک سابقه پزشکی شما را بررسی خواهد کرد که آیا اخیراً آسیب‌دیده‌اید؟ خصوصاً در ناحیه‌ای که احساس درد دارید. علاوه‌بر این سؤالاتی در مورد اینکه چه مواردی درد شما را تسکین داده و یا آن را تشدید می‌کند و این درد از کجا و چگونه آغاز شده است، نیز ممکن است از شما بپرسد.

پزشک برای تشخیص علت درد در بیمارانی که با درد کمر و انتشار آن در پاها احساس ناتوانی و ضعف می‌کنند آن‌ها را معاینه می‌کند.

در معاینه فیزیکی قدرت عضلات و رفلکس شما مورد بررسی قرار خواهد گرفت. همچنین ممکن است پزشک از شما درخواست کند تا برخی حرکات کششی یا خاص را انجام دهید تا تشخیص دهد که با کدام فعالیت درد شما بیشتر خواهد شد. بدین منظور پزشک از بیمار می‌خواهد حرکت زیر را انجام دهد.

بیمار باید روی انگشتان یا روی پاشنه پا راه برود، همچنین چمباتمه بزند و سعی کند از این حالت بلند شود تا میزان فشار وارد شده روی عصب سیاتیک مشخص شود.

یکی دیگر از شیوه‌های ارزیابی وضعیت جسمانی بیمار به این صورت است که بیمار به پشت روی تخت دراز بکشد و پزشک یکی از پاهای او را بلند کند. درصورتی‌که درد کمر و پاها ناشی از آسیب عصب سیاتیک باشد، با انجام این حالت درد تشدید می‌شود.

بعد از معاینه فیزیکی بیمار، لازم است از روشهای تشخیصی دقیق هم استفاده شود. تصویربرداری MRI بهترین شیوه برای تشخیص علت درد سیاتیک است.

تصویربرداری به پزشک اجازه می‌دهد تا با مشاهده ستون فقرات شما علت سیاتیک را تشخیص داده و راه‌های مناسب درمان را اعمال کند.

روش‌های درمان سیاتیکا

هدف از درمان سیاتیکا کم کردن درد و افزایش دامنه حرکتی بیمار است. به همین دلیل شیوه‌های مختلفی برای درمان سیاتیکا مورد استفاده قرار می‌گیرد. با تشخیص آسیب‌دیدگی این عصب، پزشک راه‌های درمان را برای شما در نظر خواهد گرفت و نکاتی را برای تسکین درد و درمان این بیماری به شما گوشزد خواهد کرد. داروهایی که برای درمان درد عصب سیاتیک مورد استفاده قرار می‌گیرد شامل داروهای غیر استروئیدی و شل کننده‌های عضلانی هستند.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۵۶۴٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۸۲ صفحه

حجم

۵۶۴٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۸۲ صفحه

قیمت:
۳۰,۰۰۰
تومان