دانلود و خرید کتاب آیین ها و مراسم آیینی ایران و جهان احمد تمیم داری

کتاب آیین ها و مراسم آیینی ایران و جهان

امتیاز:
۳.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب آیین ها و مراسم آیینی ایران و جهان

کتاب «آیین ها و مراسم آیینی ایران و جهان» نوشتۀ احمد تمیم داری و مریم نوتاش است و انتشارات مهکامه آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب آیین ها و مراسم آیینی ایران و جهان

کتاب آیین‌ها و مراسم آیینی ایران و جهان به بررسی باورها، آیین‌ها، ادیان و مراسم مختلف ملل می‌پردازد و تلاش دارد تا از زوایای مختلف فرهنگی و دینی به آن‌ها نگاه کند. هدف اصلی کتاب، ارائۀ تصویری از فرهنگ‌ها و باورهای مذهبی گوناگون است که در طول تاریخ تأثیرات بسیاری بر زندگی فردی و اجتماعی افراد داشته‌اند. این اثر به خوانندگان کمک می‌کند تا با تحلیل و مقایسهٔ آیین‌ها، اسطوره‌ها و مراسم سنتی، درکی عمیق‌تر از فرهنگ‌های مختلف و شیوه‌های زندگی آن‌ها به دست آورند.

کتاب آیین‌ها و مراسم آیینی ایران و جهان به‌ویژه برای کسانی که علاقه‌مند به مطالعۀ تاریخ ادیان و مراسم دینی هستند، اطلاعات مفیدی فراهم می‌آورد. نویسندگان به این نکته اشاره می‌کنند که بیشتر مردم از کودکی به‌واسطهٔ جامعه و خانواده‌شان با دین و آیین‌ها آشنا می‌شوند و این باورها و آیین‌ها اغلب بدون بررسی‌های عمیق پذیرفته می‌شوند. کتاب تلاش می‌کند تا خوانندگان را ترغیب کند که با دیدگاه تحلیلی به باورهای خود و دیگران نگاه کنند و از سوی دیگر، به تفاوت‌های آیینی و فرهنگی نیز احترام بگذارند.

ساختار کتاب آیین‌ها و مراسم آیینی ایران و جهان به‌گونه‌ای است که بخش‌های مختلفی از ادیان، عرفان‌ها و اسطوره‌ها را پوشش می‌دهد و سعی دارد خواننده را به‌سوی درک معیارهای اخلاقی، اجتماعی، و معنوی مختلف هدایت کند. نویسندگان توضیح می‌دهند که همهٔ آیین‌ها و باورها به طور مفصل بررسی نشده‌اند، بلکه مهم‌ترین و تأثیرگذارترین آن‌ها انتخاب شده‌اند تا خواننده بتواند درک پایه‌ای از تنوع آیینی و فرهنگی موجود در جهان به دست آورد. این اثر، ضمن معرفی آیین‌های گوناگون، از خواننده دعوت می‌کند تا با نگاهی پرسشگر و موشکاف به باورها و مراسم بپردازد و این باورها را بر اساس معیارهایی همچون برابری، یکتاپرستی، وحدت انسانی و رشد فردی و اجتماعی ارزیابی کند.

خواندن کتاب آیین ها و مراسم آیینی ایران و جهان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران مطالعۀ تاریخ ادیان و مراسم دینی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب آیین ها و مراسم آیینی ایران و جهان

« شايد بتوان تاريخ ظهور اديان را با قدمت حيات انساني بـر روی كـرۀ زمـين برابـر انگاشـت؛ يعنی آن هنگام كه انسان از طريق تجربه و تعقل به شناسايي امـور طبيعـی پيرامـون خـود اقدام كرد و برای درک خلقت اين جهان شگفت‌انگیز، به‌تدریج بـه جست‌وجوی آفريـدگار پرداخت. اديان بدوی نتيجۀ تلاش انسان برای يافتن پناه و مأمنی در اين جهـان پرمخـاطره بود؛ جهانی كه هر لحظه با پديدهاي انسان را تهديد می‌کرد. ازآنجاکه هیچ‌گونه تـاريخ و مبدئی برای این‌گونه اديان معرفی نشده، يگانه ابزار شناخت اين اديان آثـار باسـتانی اسـت. نخستين نشانه‌های موجـود از دین‌داری بـشر، گـرايش وی بـه پرسـتش طبيعـت را نـشان می‌دهد. »

افیرا
ژان کافی
سیر آراء و اقدامات تربیتی پایه گذاران آموزش های نوین در ایران؛ عیسی صدیق
هادی نجفی
سیستان و رویداد نوزده بهمن هزار و سیصد و سی خورشیدی
جواد محمدی خمک (سکایی سیستانی)
اصول برنامه نویسی MATLAB
استفان ج. چاپمن