دانلود و خرید کتاب رویارویی با تغییر دیمین هیوز ترجمه وحید نمازی

نویسنده:دیمین هیوز
انتشارات:نشر دیوار
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب رویارویی با تغییر

کتاب رویارویی با تغییر نوشتۀ دیمین هیوز با ترجمۀ وحید نمازی در نشر دیوار به چاپ رسیده است.

درباره کتاب رویارویی با تغییر

کتاب رویارویی با تغییر با عنوان فرعی چگونه شبیه سر الکس فرگوسن فکر کنیم؟ یک بررسی روشنگر در مورد طرز فکر و سبک مدیریتی یکی از چهره‌های فوتبالی موفق و معتبر در جهان است. سرمربی‌گری افسانه‌ای سر الکس فرگوسن در منچستریونایتد که با جام‌ها و افتخارات زیاد همراه بود او را تبدیل به رهبری بی‌بدیل کرد.

در این کتاب، دیمن هیوز نویسنده، سخنران انگیزشی و تسهیلگر مدیریت تغییر، رویکرد فرگوسن به موفقیت را به‌گونه‌ای توضیح داده که نه‌تنها برای حوزۀ ورزش که بری طیف گسترده‌ای از افراد مناسب و کاربردی است. او تجربیات الکس فرگوسن را روی دایره ریخته است تا نشان دهد فرگوسن چگونه فرگوسن شد و چگونه منچستر یونایتد را به اوج رساند. از پایان دادن به روزگار تلخ یک سازمان شکست‌خوردۀ متوسط تا تبدیلش به یکی از برترین نام‌های تجاری ورزشی جهان. این چیزی بود که نیاز به فداکاری و گذشتن از خود و خانواده داشت. چنان‌که خود سر الکس گفته بود: «من بزرگ شدن پسرهای خودم رو ندیدم اما نسل کاملی از بازیکن‌های جوان زیر نگاهم بزرگ شدند.» این، سخن از «تغییر بزرگ ناگزیر» است که در بطن زندگی هرکس وجود دارد. همان که برای دیدنش لازم است از خواب بیدار شویم، در آغوشش بگیریم و تغییر کنیم. هیوز با اشاره به روش‌های فرگوسن به ما می‌آموزد که با چه رویکردی با تغییر روبه‌رو شویم، چطور با آن کنار بیاییم و چگونه تغییر کنیم. در این کتاب می‌بینیم که بارها و بارها اتفاقاتی که نویسنده شرح می‌دهد برای خودمان هم افتاده است؛ ولی هربار با یک بهانه‌ از مواجه شدن با تغییر خودداری کرده‌ایم.

کتاب رویارویی با تغییر برای مدیران، صاحبان کسب‌وکارهای گوناگون و همۀ کسانی که هدفی را در زندگی دنبال می‌کنند اما چون نمی‌توانند خود را با تغییرات سازگار کنند و به اهدافشان دست نمی‌یابند، مفید و آموزنده خواهد بود. همچنین طرفداران فوتبال، به‌ویژه منچستر یونایتد با چهره‌ای متفاوت و چندوجهی از این سرمربی جریان‌ساز روبه‌رو می‌شوند.

خواندن کتاب رویارویی با تغییر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

به دوستداران کتاب‌های مدیریت و کسب‌وکار، روان‌شناسی عمومی و علاقه‌مندان به ورزش فوتبال پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب رویارویی با تغییر

«این یک اعتراف بزرگ است؛ من همیشه از تغییر گریزان بوده‌ام. ترسو نیستم. مغرور و یک‌دنده هم نه‌چندان. ولی نگرانی از نشدن، خوب پیش نرفتن، درجا زدن و شکست خوردن بزرگ‌ترین عوامل جلوگیری از پیشرفت دلخواه و رویارویی‌ایم با تغییر بوده. نه اینکه فکر کنید سال‌های آزگار پشت یک میز و کنج یک اتاق نشسته باشم، نه! چندین و چند شغل عوض کرده‌ام.»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

۵۰%