کتاب قصه پرچم
معرفی کتاب قصه پرچم
کتاب الکترونیکی قصه پرچم نوشتۀ عبدالتواب یوسف و ترجمۀ آذر رضایی است و انتشارات امیرکبیر آن را منتشر کرده است. کتاب قصه پرچم ششمین جلد از مجموعه «زندگانی پیامبر در بیست قصه» است که برای مخاطبان کودک و نوجوان به نگارش درآمده است. این جلد به قصه پرچم اختصاص دارد و از زبان آن روایت شده است.
درباره کتاب قصه پرچم
یافتن بهترین کتاب کودک یکی از مشغلههای ذهنی والدین محسوب میشود؛ چرا که کودکان با کمک کتابهای کودکانه میتوانند به درک و رشد بهتری برسند. زمانی که صبحت از خرید کتاب کودک میشود منظور فقط کتاب داستان کودک یا کتاب قصههای کودکانه نیست، بلکه این مجموعه کتاب شعر کودک، کتاب علمی کودک و... را هم در برمیگیرد که بسیار مهم هستند.
قبل از هر اقدامی باید بدانید برای چه کسانی میخواهید کتاب بخرید و بر اساس گروه سنی او اقدام کنید. بهعنوانمثال اگر برای کودکی ۱۰ساله دنبال کتاب هستید، با جستوجوی بهترین کتاب برای کودکانه ۱۰ساله میتوانید مشکل خود را حل کنید؛ اما فراموش نکنید گروه سنی کتابهای کودک بسیار مهم است. در مجموع، کتاب کودک با تصویر بسیار مورد استقبال قرار میگیرد؛ چرا که رنگها کودکان را به خود جذب میکنند. در ادامه با این تقسیمبندی گروه سنی کودکان آشنا میشوید:
گروه الف: سالهای قبل از دبستان
گروه ب: کلاسهای اول، دوم و سوم دبستان
گروه ج: کلاسهای چهارم، پنجم و ششم دبستان
در کتاب قصه پرچم میخوانیم که پرچم اسلام اولینبار در شهر یثرب با ورود مهاجرین به آنجا بر فراز شهر قرار میگیرد، سپس در «جنگ بدر» اولین جنگ کفّار با مسلمانان در دست مسلمانان دیده میشود. بعد از آن پرچم اسلام در جنگها و اتفاقات زیادی در دست مسلمانان حفظ میشود تا اینکه با گسترش اسلام از عربستان فراتر رفته و مایه افتخارنژادها و ملیتهای مختلف میشود.
خواندن کتاب قصه پرچم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای کودکان گروه سنی ب و ج نوشته شده است.
بخشی از کتاب قصه پرچم
«در زندگی من، روزها و رویدادهایی وجود دارد که هرگز آنها را فراموش نخواهم کرد. حادثههای زندگی من در تاریخ نوشته شده است.
شهر مدینه که پیش از اسلام آن را یثرب مینامیدند، نخستین جایی بود که من بر فراز آن به اهتزاز در آمدم.
پیامبر خدا و یارانش برای رهایی از آزارهای کافران مکه از آنجا به مدینه مهاجرت کردند و در آنجا ساکن شدند. من بر فراز شهر مدینه با وزش باد تکان خوردم...»
حجم
۸۵۰٫۱ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۸۹
تعداد صفحهها
۱۶ صفحه
حجم
۸۵۰٫۱ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۸۹
تعداد صفحهها
۱۶ صفحه