کتاب در آستان صبح
معرفی کتاب در آستان صبح
کتاب در آستان صبح سروده رحیم زریان را انتشارات هنر رسانه اردیبهشت منتشر کرده است. این مجموعه شامل اشعار فارسی معاصر است که در قالبهای گوناگونی همچون غزل، دوبیتی و رباعی سروده شدهاند و مضامینی چون وطن، شهادت، عشق، طبیعت و مفاهیم اجتماعی را در بر میگیرد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب در آستان صبح
کتاب در آستان صبح (مجموعه شعر) مجموعهای از اشعار رحیم زریان است که در فضایی میان سنت و معاصریت حرکت میکند. این دفتر شعر در دورهای منتشر شده که شعر فارسی با دغدغههای اجتماعی، دینی و ملی پیوندی عمیق یافته است. اشعار این مجموعه بازتابی از تجربههای زیستهی شاعر در مواجهه با موضوعاتی چون وطندوستی، ایثار، شهادت، طبیعت و دلبستگیهای انسانی هستند.
در کنار مضامین عاشقانه و عارفانه شعرهایی با محوریت شخصیتهای تاریخی و معاصر، وقایع اجتماعی و ارجاع به اسطورهها و نمادهای ملی نیز به چشم میخورد. این مجموعه با بهرهگیری از زبان و تصاویر شعری متنوع تلاش دارد تا مخاطب را به تأمل دربارهی ارزشهای انسانی و اجتماعی دعوت کند. در کنار شعرهای مستقل برخی سرودهها به چهرههای برجسته معاصر و شهدا تقدیم شدهاند که نشاندهندهی پیوند شاعر با تاریخ و جامعه است.
چرا باید کتاب در آستان صبح را خواند؟
این مجموعه شعر با تنوع قالبها و مضامین فرصتی برای آشنایی با نگاه شاعرانه به موضوعات ملی، اجتماعی و انسانی فراهم میکند. اشعار در آستان صبح با پرداختن به مفاهیمی چون وطن، ایثار، طبیعت و عشق میتواند برای کسانی که بهدنبال تجربهی احساسات عمیق و تأمل در ارزشهای انسانی هستند، الهامبخش باشد. ارجاع به شخصیتهای تاریخی و معاصر و پیوند با وقایع اجتماعی این اثر را به منبعی برای شناخت بخشی از دغدغههای شعر معاصر فارسی تبدیل کرده است.
خواندن کتاب در آستان صبح را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای علاقهمندان به شعر معاصر فارسی، دوستداران مضامین ملی، اجتماعی و دینی و کسانی که بهدنبال بازتاب تجربههای زیسته و ارزشهای انسانی در قالب شعر هستند، مناسب است.
بخشی از کتاب در آستان صبح
«جذبهی فعال را حس میکنم