کتاب عنکبوت بی تار
معرفی کتاب عنکبوت بی تار
کتاب عنکبوت بی تار نوشتۀ طاهره ایبد در انتشارات امیرکبیر به چاپ رسیده است. این کتاب در گروه کتابهای شکوفه وابسته به نشر امیرکبیر قرار دارد و مناسب برای کودکان ردۀ سنی ب طراحی و نوشته شده است.
درباره کتاب عنکبوت بی تار
کتاب عنکبوت بی تار، جزو داستانهای تخیلی کودکانه از نوع داستانهای حیوانات است. برای کودکان، قصههایی شنیدنی و جالب با مضامین مختلف هستند که با کمک آنها بتوان مفاهیم مهمی را به آنها آموزش داد. داستانها به کودکان کمک میکنند که انعطافپذیر شوند تا بهخوبی با هر چیزی که زندگی ارائه میدهد کنار بیایند و بفهمند چه چیزی درست و چه چیزی اشتباه است. درواقع، داستانها یکرشته مفاهیم اعتقادی مبتنی بر ارزش از جمله مفاهیم خوب و بد را به کودک منتقل میکنند.
داستان عنکبوت بی تار دربارۀ یک عنکبوت است که در حین توتبازی روی درخت چشمش به یک کرم ابریشک میافتد که در حال بافتن پیله بود. عنکبوت با اینکه سیر بود وسوسه شد او را بخورد. برای همین دستهایش را جلو برد تا او را بگیرد؛ اما موفق نشد. او به فکر راهی افتاد تا بتواند کرم ابریشم را به دامش بکشد. بنابراین نقشهای کشید و به کرم ابریشم گفت امروز نمیتوانم تار بکشم اگر ممکن است به من تار بده. کرم ابریشم که به او اعتماد نداشت کمی مقاومت کرد و بعد با این شرط به عنکبوت تار داد که مثل خودش ببافد. عنکبوت هم قبول کرد چون قصد داشت بعد از کشیدن تار، کرم ابریشم را به داخل آن بکشد. او هر کاری کرد اما موفق نشد کرم ابریشم را گول بزند و در نهایت خودش در دامی که برای کرم پهن کرده بود، گرفتار شد!
خواندن کتاب عنکبوت بی تار را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به کودکان دوستدار کتابهای داستان پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب عنکبوت بی تار
«عنکبوت نقشهای کشید. گفت: «چیزه... امروز هر کاری میکنم تارم نمیآید. میشود به من یک کم تار بدهی؟» کرم ابریشم دست از بافتن کشید. با چشمهای سیاهش به عنکبوت خیره شد. عنکبوت دستپاچه گفت: «باور کن!»