کتاب نمادها سخن می گویند
معرفی کتاب نمادها سخن می گویند
کتاب نمادها سخن می گویند نوشتهٔ زهره آیت اللهی و سعیده ساروخانی و مژگان حضوری است. عترت نو این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب نمادها سخن می گویند
کتاب نمادها سخن می گویند به بررسی نشانهها و نمادهای بصریای میپردازد که میتواند شامل انواع تصاویر، اشکال، رنگها و... باشد. نمادها میتوانند برای گروههای مختلف، مفاهیم متفاوتی داشته باشند. آنها مفاهیمی را منتقل میکنند که از محیطهای دینی و اجتماعی گوناگون فراتر میرود. این مفاهیم در ورای نمادها خود را مخفی میسازد و پیام خود را غیرمستقیم منتقل میکند. اهمیت نماد و نمادشناسی زمانی بیشتر احساس میشود که گروهی خاص برای اهداف خود از این ترفند بهره میبرند و بر این مبنا بر افکار عمومی تأثیر میگذارند و در سطحی بالاتر بر آنان مسلط میشوند.
خواندن کتاب نمادها سخن می گویند را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران سواد رسانهای پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب نمادها سخن می گویند
«شاید برای بسیاری از والدین این سؤال مطرح شود که رویارویی با این علائم، بدون آنکه کودکشان متوجه وجود آنها شود یا شناختی از آنها داشته باشد، چه تأثیری میتواند ایجاد کند. در روانشناسی مبحثی تحت عنوان «محرکهای زیرآستانهای» وجود دارد که میتواند پاسخگوی این سؤال باشد. محرک زیرآستانهای به هرگونه محرک حسی گفته میشود که پایینتر از آستانۀ مطلق فرد برای ادراک آگاهانه باشد. بهعبارت دیگر، این محرکها که میتوانند بهصورت دیداری و شنیداری باشند، بدون آگاهی فرد، اندیشه، احساسات و رفتار او را تحت تأثیر قرار میدهند. این ویژگی باعث شده تا در برنامههای تبلیغاتی بهشدت از اینگونه محرکها بهرهبرداری شود.
جالب است بدانید که یادگیرندهها دربرابر برخی نمادها که بهصورت زیرآستانهای بدانها نمایش داده میشود، واکنشها و احساساتی مثبت دارند؛ حالآنکه اگر این مفاهیم بهصورت آگاهانه به آنها معرفی میشد، حالت تدافعی به خود میگرفتند. حال تصور کنید مخاطب این محصولات، کودک و نوجوانی است که هنوز شخصیت و هویتش شکل نگرفته و طبیعتاً آن حالت تدافعی در او وجود ندارد و قطعاً میزان آسیبپذیریاش بیشتر است. در اینزمینه سازمان ملل نیز چند دهه پیش، پس از انجامدادن تحقیقاتی اعلام کرد که «مفاهیم فرهنگی ناشی از تلقینات فکری زیرآستانهای، تهدیدات عمدهای برای حقوق بشر، در سراسر جهان، محسوب میشوند».»
حجم
۵٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۶
تعداد صفحهها
۱۱۴ صفحه
حجم
۵٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۶
تعداد صفحهها
۱۱۴ صفحه