کتاب خون آشام عاطفی
معرفی کتاب خون آشام عاطفی
کتاب خون آشام عاطفی نوشتهٔ روح الله عبدی است. انتشارات فروغ سیمرغ این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب خون آشام عاطفی
کتاب خون آشام عاطفی دربارهٔ روابط انسانی است. در روابط انسانی تفاوتهای فردی، طبقات و فرهنگهای متفاوت، سلایق و طرز فکر گوناگون افراد همواره وجود داشته است. هر چه میزان رشد شناختی فرد بیشتر باشد رسیدن به اهداف و آمال انسانی بیشتر خواهد بود. نویسنده این کتاب را در هفت فصل تنظیم کرده است.
- فصل اول: ارتباط عاطفی در زندگی؛
- فصل دوم: روانشناسی سبک زندگی؛
- فصل سوم: روابط بیسرانجام؛
- فصل چهارم: ارتباط با آدمهای سمی؛
- فصل پنجم: خون آشام عاطفی؛
- فصل ششم: رابطهٔ خونآشام سمی و مثلت کارپمن؛
- فصل هفتم: مقابله با خونآشام عاطفی؛
خواندن کتاب خون آشام عاطفی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران خانواده و ازدواج پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب خون آشام عاطفی
«رشد انسان در حوزه خانواده زمینهساز پیدایش سبکهای مختلف زندگی است که این موضوع خود سبب میشود افراد تفاوتهای فردی و اجتماعی زیادی با همدیگر داشته باشند. این تفاوتها خود هزاران راه درست و نادرست را در جهت دستیابی به کمال انسانی ایجاد میکنند؛ بنابراین حال مسئله این است که آدمی با رشد شناختی درست و متناسب با همه مراحل رشدی خود در ابعاد جسمانی و روانی، بتواند سبک زندگی را انتخاب کند که بتواند بیشترین میزان از کمال انسانی را کسب کند.»
کتاب خوبی بود و فقط مشکل را مطرح نکرده بود و برای مشکل راهکار داده بود ..و من قبلا هم کتاب و مقاله های آقای دکتر را خوانده بودم توی همه کتاب ها سعی کرده به زبان ساده مشکل را
کتاب خوبی بود به زبان ساده راههای موثر برای ارتباط سالم را توضیح داده و راهکارهای مناسب برای مشکلات بین زوجین را ارائه داده و سخن نویسنده بسیار دلنشین بود