دانلود و خرید کتاب عواقب منفی نگری در زندگی روح الله عبدی

کتاب عواقب منفی نگری در زندگی

امتیاز:
۵.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب عواقب منفی نگری در زندگی

کتاب عواقب منفی نگری در زندگی نوشتهٔ روح الله عبدی است. انتشارات فروغ سیمرغ این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب عواقب منفی نگری در زندگی

کتاب عواقب منفی نگری در زندگی به بررسی تأثیر افکار منفی بر زندگی و راهکارهای مقابله با آن می‌پردازد. نویسنده با استفاده از اصول روانشناسی، توضیح می‌دهد که چگونه افکار منفی می‌توانند مسیر موفقیت را سد کنند و راهکارهایی برای جایگزینی آن‌ها با نگرش مثبت ارائه می‌دهد. کتاب شامل مباحثی مانند انگیزش، مدیریت ذهن، و راهبردهای عملی برای رسیدن به خوشبختی است و با مثال‌های کاربردی، خواننده را به تغییر نگرش تشویق می‌کند.

خواندن کتاب عواقب منفی نگری در زندگی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای افرادی که با افکار منفی دست و پنجه نرم می‌کنند و به دنبال راهکارهایی برای بهبود کیفیت زندگی خود هستند، بسیار مناسب است. همچنین، مربیان، روانشناسان، و کسانی که در حوزه توسعه فردی فعالیت می‌کنند، می‌توانند از این کتاب به عنوان یک منبع کاربردی استفاده کنند. به طور کلی، هر کسی که می‌خواهد ذهنیت خود را اصلاح و زندگی شادتری داشته باشد، از خواندن این کتاب سود خواهد برد.

بخشی از کتاب عواقب منفی نگری در زندگی

"همه چیز از ذهن آغاز می‌شود و در ذهن رشد کرده و تکامل می‌یابد. هرگونه پیروزی در زندگی یا شکست، با فکر و ذهن آمیخته شده و ارتباط مستقیم با نوع افکار ما دارد. با خواندن این کتاب می‌آموزیم که چگونه افکار خود را کنترل کرده و در راستای هدف و بهبود فرآیند زندگی عمل نماییم."