کتاب رمز اعتماد به نفس
معرفی کتاب رمز اعتماد به نفس
کتاب رمز اعتماد به نفس نوشتهٔ کتی کی و کلیر شیپمن است که با ترجمهٔ مهسا ساعی شیرازی در نشر نوین منتشر شده است.
درباره کتاب رمز اعتماد به نفس
کتی کِی و کلیر شیپمَن، روزنامهنگاران موفق، در کتاب رمز اعتماد به نفس به دنبال یافتن ژن اعتمادبهنفس و پرده برداشتن از تحقیقات جالب و جدید دربارهٔ ریشهیابی آن در مغز، به مرزهای علم عصبشناسی سفر کردند. آنها پای صحبتهای بهترین روانشناسان جهان نشستند که توضیح میدادند ما چگونه میتوانیم با اقدام و عمل و مواجهه با خطر، اعتمادبهنفس بیشتری داشته باشیم و اینکه این اقدامات چگونه مسیر ما را تغییر میدهند. آنها با رهبران زن در عرصه سیاست، ورزش، ارتش و هنر مصاحبه کردند تا دریابند که چگونه به این عنصر کلیدی دست یافتهاند. آنها آزمودند که چگونه کمبود اعتمادبهنفس میتواند بر رهبری، موفقیت و پیشرفت ما تأثیر بگذارد.
نویسندگان به این مسئله میپردازند که اعتمادبهنفس تا حدی تحتتأثیر ژنتیک بوده و یک مسئلهٔ ثابت روانشناسی نیست. این خبر خوبی است. شما با افکار مثبت یا تلقین به خود (فرزندانتان) درمورد اینکه عالی هستید، نمیتوانید به اعتمادبهنفس دست یابید. شما هم چنین با صاف نشستن و وانمود به داشتن اعتمادبهنفس هم نمیتوانید اعتمادبهنفس کافی پیدا کنید. برای این منظور باید کار دیگری انجام دهید: کمتر به خوشحال کردن مردم و کمالگرایی بپردازید و بیشتر عمل کنید و پذیرای ریسک و شکست سریع باشید.
کتاب رمز اعتماد به نفس به شکلی الهامبخش، ریزبین و متقاعدکننده نشان میدهد که زنان، اگر روی غرایزشان کار کنند و جرئت داشته باشند و درست عمل کنند، میتوانند شاهد دگرگونی زندگیشان بر پایهٔ اعتمادبهنفس باشند. این اثر پرفروشترین کتاب لیست نیویورکتایمز و آمازون در زمینههای خودیاری و زنان است.
خواندن کتاب رمز اعتماد به نفس را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام زنانی که میخواهند زندگی موفقی داشته باشند پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب رمز اعتماد به نفس
«چند دقیقه بیشتر از ورود ما نگذشته بود که یک تمرین سخت آغاز شد: بازی بسیار پرتنش، صحنهای خیرهکننده از یک پاس کاملاً دقیق و برنامهریزیشده، جاخالی دادنهای ماهرانه و یک پرتاب سه امتیازی. این صحنه یک نمایش شگفتانگیز از چالاکی و قدرت بود.
اعتماد به نفس، خلوص عملی است که زاییده ذهنی خالی از شک باشد. این تعریفی است که یکی از کارشناسان ما از اعتماد به نفس داشت و چیزی است که ما در زمین بازی دیدیم؛ ما به پیروزی فکر کردیم.
با این وجود بعد از بازی چیز دیگری دیدیم. وقتی با مونیک و کریستال سر صحبت را باز کردیم، تصویر عالیای که از قبل در ذهن داشتیم با حجمی از شکها و تناقضات تیره شد. حتی اینجا، در دابلیو انبیای آنها نتوانستهاند موانعی که بر سر راه اعتماد به نفسشان بوده را به طور کامل از بین ببرند.
دور از پشت صحنه زمین بسکتبال و خارج از پوشش پر زرق و برق قهرمانی، مونیک و کریستال به نوعی کمتر سرسخت و ترسناک به نظر میرسیدند. حالا آنها زنانی بلند قامت، جذاب و جوان بودند که کاملاً خسته در صندلیهای دستهدار شیک در اتاق ویآیپی نشسته بودند. مونیک که لباس ورزشی خود را با یک تیشرت و کاپشن جین عوض کرده بود، بلافاصله مشتاقانه درگیر موضوع اعتماد به نفس شد. ما متوجه شدیم که این موضوع قبل از این هم زیاد ذهن او را درگیر کرده است.
مونیک گفت: «شما به عنوان بازیکن باید با اعتماد به نفس خود در کشمکش باشید، چون همیشه همهچیز بر وفق مرادتان نیست یا فکر میکنید که توان واقعیتان را به نمایش نگذاشتهاید. ولی برای بازی در چنین سطحی باید به کاری که میکنید اعتقاد داشته باشید و به تواناییهایتان اعتماد کنید.»
کریستال در حالی که بخشی از صورتش زیر کلاه آمریکاییش پنهان بود، با تکان دادن سر، صحبتهای مونیک را تأیید میکرد. او کمی بعد وارد بحث شد و به بسیاری از مسائلی اشاره کرد که اعتماد به نفس بازیکنان زن را بر هم میزنند در حالی که به نظر نمیرسد بر مردان تأثیری بگذارند. او گفت: «مثلاً فرض کنید من بازی بدی داشتم. با خودم فکر میکنم خدای من، ما باختیم! و حس میکنم که واقعاً میخواستم به تیم کمک کنم تا به خاطر هواداران پیروز شویم. ولی یک بازیکن مرد اگر بد بازی کند، فقط با خود فکر میکند بازی بدی داشتم و سریعتر از من و بیاعتنا از کنار آن میگذرد.»
نکته قابل توجه در صحبت ما با کریستال و مونیک آن بود که حتی پیش از آن که ما سؤالی در رابطه با مردان بکنیم، خود آنها در پاسخ به مقایسه میپرداختند. اعضای تیم میستیکس حتی مستقیماً با مردان رقابت نمیکردند. در واقع این ناامیدیها آنقدر به نظر ما آشنا آمد که انگار این گفتوگو را با گروهی از زنان در محدوده کاری خودمان انجام داده بودیم. چرا مردان معمولاً گمان میکنند که عالی هستند؟ چرا اشتباهات نابهنجارشان و نظرات مخالف دیگران در مورد آنان چندان موثر نمیافتد؟
کریستال گفت: «سخت است که در زمین بازی قاطع صحبت کنی یا خشن بازی کنی؛ زیرا احساسات زنان به راحتی جریحهدار میشود. کمک مربی ما میگوید مردان به یکدیگر فحش میدهند و بعد فراموش میکنند.»»
اگه شما هم وقتی می بینید یه ماشین کج پارک شده، با خودتون میگین حتمن راننده ش خانوم بوده، لازمه این کتاب رو بخونین! چه خانوم باشین و چه آقا این کتاب همزمان تاثیر ژنتیک و محیط رو روی اعتماد به
نویسنده به مسئله اعتماد به نفس پرداخته است که ضعف اعتماد به نفس خود نویسنده به شدت با بیان جملات و کلمات از قبیل مشاغل تراز اول درجه یک جایگاه والا ،رده بالا و .... مشهود است.چون اگر کسی خودش
کتابی بسیار خوب و جذاب و با ترجمه ای عالی و روان یکی از مهمترین نکات این کتاب این هست که واسه اکثر جملاتشون رفرنس دارن و با سند حرف میزنن و مثل خیلی کتابهای دیگه فقط زایده تفکرات و نظرات
کتاب مفید و خوبیه تعریف متفاوتی از اعتماد به نفس و پرورش اون داره😊👌
این کتاب رو از کتابراه خریدم بسیار عالی بود. بدون داشتن این اطلاعات ریشه ای در مورد اعتماد به نفس که در این کتاب بهش پرداخته شده ، دست یافتن به اعتماد به نفس واقعی محاله
خوب بود اما عالی نبود اطلاعات جالبی داشت درباره ی اعتمادبنفس..اما کمتر روش درمان گفته بود بیشتر تمرکزش رو اطلاعات بود ینی اعتمادبنفس رو بررسی کرد رابطش با ژنتیک،جنسیت،اتفاقات کودکی و این چیزا هرچند ک روش های خوبی هم برای درمان گفته بود درکل خوب
کتاب راهکارهای جزئی خوبی داره و از بیان کلیات پرهیز کرده ولی قبل و بعد ارائه راهکار توضیحات زیادی دربارش داده (مصاحبههای مختلف، آزمایشو... ) که شاید به درد همه نخوره. مخصوصا بحثهای ژنتیک برای مخاطب عام مثل من خیلی
کتابی بسیار بسیار کاربردی و مفید
به نظرم جهت افزایش اعتماد به نفس،،، به ویژه در دوشیزگان و بانوان گرامی، بسیار با اهمیت و حاوی نکات ارزشمند و کلیدی می باشد،،، پاینده و پیروز باشید،،،
اگر عزت نفس را ترکیبی از ازرشمندی و توانمندی بدونیم فقط به بخش توانمندی پرداخته. توصیه نمیکنم