دانلود و خرید کتاب بوم سازگان های نوآوری مایکل سولاف کاست ترجمه شیما منصوریان
تصویر جلد کتاب بوم سازگان های نوآوری

کتاب بوم سازگان های نوآوری

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب بوم سازگان های نوآوری

کتاب بوم سازگان های نوآوری نوشتهٔ مایکل سولاف کاست و ترجمهٔ شیما منصوریان است. انتشارات یافته این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب بوم سازگان های نوآوری

کتاب بوم سازگان‌های نوآوری شامل هشت فصل است:

  • فصل ۱، "نگاه به عقب برای نگاه به جلو: چرا تغییر تمدن؟"، توضیح می‌دهد که تمدن چیست، روندهای اصلی اجتماعی و امواج قبلی تمدن که ما را به بررسی امکان و ضرورت تغییر در تمدن سوق می‌دهد.
  • فصل ۲، با عنوان "آفرینش و ارتباطات به عنوان مبنای تمدن آینده"، تمدن جدید را از منظر ایجاد و ارتباطات در سه سطح مقیاس: فردی، کارآفرینی و اجتماعی به تفصیل معرفی می‌کند.
  • فصل ۳، "تحول سازمان‌ها به سوی هوش جمعی بیشتر"، به بررسی این موضوع می‌پردازد که چگونه فرهنگ، مدیریت، سیستم‌ها و ساختارها با دگرگونی منابع انسانی و نگرش نسبت به مشتری متحول می‌شوند.
  • فصل ۴، "آینده‌نگاری بین‌المللی در مورد بوم سازگان‌های نوآورانه"، دلایل نگاه بین‌المللی به بوم سازگان های نوآورانه و اهمیت سرمایه‌گذاری خطرپذیر و استارت‌آپ‌ها را توضیح می‌دهد. 
  • فصل ۵، "مروری جهانی از بوم سازگان‌های نوآورانه"، ۱۷ شهر را که جزو پویاترین شهرها در جهان محسوب می‌شوند، ارائه می‌کند که ما به طور هدفمند از آنها بازدید کردیم. 
  • فصل ۶، "یادگیری از سیستم‌های نوآوری جهانی"، فرصتی برای روشن کردن فرهنگ مشترک و ویژگی‌های کلیدی بوم سازگان‌های نوآورانه فراهم می‌کند.
  • فصل ۷، "خطرات سیستمی و ظهور تمدن جدید؟"، خطرات و همچنین فرصت‌هایی را که امروزه در سطح سیاره‌ای با آن مواجه هستیم، مورد بحث قرار می‌دهد. 
  • فصل ۸، "آغاز تمدن جدید"، چگونگی واکنش بوم سازگان‌های نوآورانه به خطرات وجودی معاصر را بررسی می کند. 

خواندن کتاب بوم سازگان های نوآوری را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران جامعه‌شناسی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب بوم سازگان های نوآوری

«جامعه واقعی و فرهنگ آن در سراسر جهان به مراحل بسیار متفاوتی از تکامل رجوع می شود. برخی از مناطق هنوز با فرهنگ های تمدن شکار و فعالیت های گروهی مشخص می شوند. سایر مناطق بزرگتر هنوز با فرهنگ های خدا-مدارانه تمدن کشاورزی و دامپروری مشخص می شوند. تمدن صنعت و تجارت هنوز در حال گسترش کامل است. تمدن خلاق و ارتباطی در حال ظهور در چند مکان متمرکز است که تبادل اطلاعات زیاد است و کارگران دانشی در اکثریت هستند. به همین دلیل است که پویاترین بوم سازگان های نوآورانه روی این سیاره، حتی اگر جمعیت اقلیت را نشان دهند، به‌عنوان مهدهای بالقوه تمدن جدید بسیار جالب هستند.

با این حال، ممکن است با شگفتی شاهد بر خوردن اساسی کارت ها در سال های آینده باشیم. تمدن صنعتی بر پایه نفت بود. تمدن در حال ظهور با فناوری های دیجیتال مشخص می شود. سیلیکون ولی در قلب این انقلاب دیجیتال قرار دارد و در حال موزون کردن آن در سطح جهانی است. آیا تمدن دیجیتال قادر به پاسخگویی به خطرات وجودی ما خواهد بود؟ گرمایش جهانی و اغتشاش، فروپاشی تنوع زیستی، شکاف بین غنی و فقیر، سوداگری مالی و غیره. آیا آنها خطر ایجاد زمینه ای برای فروپاشی جهانی را ندارند که احتمالاً تمام تحولات تاریخی مثبت تمدن های گذشته و حال را با خود ببرد؟

پویاترین اکوسیستم های نوآورانه در این سیاره، پیشرفته ترین دانش زمان ما را متمرکز کرده اند. آیا آنها واقعاً نشانگر یک تمدن جدید هستند یا تجسم های یک فرا-صنعتی شدن هستند که با افراطی و تفریطی شدن در حال فروپاشی است؟ آیا در دوره‌های انتقالی که در شرف گذراندن آن هستیم، مهم‌ترین ظهورها در مکان‌های غیرمنتظره ظاهر نمی‌شوند؟ چگونه می‌توانیم بین ظهورهای تکاملی امیدوارکننده و فروپاشی‌های فاجعه‌بار تمایز قائل شویم؟

ما به طور فزاینده ای شاهد شکاف های قوی بین چشم انداز های مختلف جهان هستیم که توسط امواج مختلف تمدن حمل می شود:

ادعاهای مردم بومی مبنی بر ریشه داشتن در فرهنگ های چند هزار ساله خود و ارزش گذاری درست آنها به عنوان شکل مهمی از حافظه و میراث؛

دلبستگی اکثریت بشریت به سنت های خدا-مداری که موج تمدن کشاورزی را تشکیل می دهد.

ماتریالیسم و علم گرایی جزیی نگر به طور گسترده در میان نخبگان متولد شده از انقلاب صنعتی گسترش یافته است.

ظهور تکاملی پارادایم سیستمی یکپارچه جدید در محافل فلسفی پیشتاز.

چگونه می‌توانیم در بستری از چنین شکاف‌های فکری قوی، یک حکمرانی سیاره‌ای بسازیم؟»

n>»

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۴٫۱ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۵۱۶ صفحه

حجم

۴٫۱ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۵۱۶ صفحه

قیمت:
۱۲۳,۸۴۰
تومان