معرفی و دانلود کتاب ثروتمندترین مرد بابل pdf + خلاصه رایگان

کتاب ثروتمندترین مرد بابل

هنر دست‌یابی به موفقیت‌های مالی

۴.۰ امتیاز(از ۲ رأی)

معرفی کتاب ثروتمندترین مرد بابل

کتاب ثروتمندترین مرد بابل نوشتهٔ جورج سامویل کلاسون و ترجمهٔ نفیسه توکلی است و انتشارات ادبیات معاصر آن را منتشر کرده است. نویسنده در این اثر از هنر دست‌یابی به موفقیت‌های مالی سخن گفته است.

درباره کتاب ثروتمندترین مرد بابل

موفقیت و کامیابی یک ملت، به موفقیت مالی تک‌تک افراد بستگی دارد. کتاب ثروتمندترین مرد بابل (The richest man in Babylon) به راه‌های موفقیت فردی می‌پردازد. موفقیت یعنی اینکه با توجه به توانایی‌ها و تلاش‌های خودمان به هدفی که داریم برسیم. کلید رسیدن به موفقیت، داشتن آمادگی‌های لازم و کافی است. رفتار و عملکرد ما، از افکارمان نشئت می‌گیرد و افکار ما از فهم و درکمان. این کتاب ازطریق نشان دادن راه‌هایی برای درک مسائل مالی، به رفع مشکلات مالی ما کمک می‌کند. در حقیقت هدف اصلی این کتاب این است که راهکارهایی را برای به دست آوردن پول، نگهداری از پول و افزایش آن، به کسانی که هدفشان موفقیت در امور مالی و رسیدن به پول بیشتر است، نشان دهد. در کتاب ثروتمندترین مرد بابل قوانین ابتدایی و اصول مالی که هم اکنون قابل استفاده و شناخته شده است، آموزش داده می‌شود. این کتاب در رابطه با موفقیت‌های مالی، افزایش حساب‌های بانکی و حل مشکلات مالی انگیزه ایجاد می‌کند.

علت نام‌گذاری کتاب هم از این بابت است که بابل به ثروتمندترین شهر در دنیای قدیم تبدیل شد، زیرا مردم آن ثروتمندترین اهالی در زمان خود بودند. آنها به ارزش و اهمیت پول آگاه بودند و اصول درستی را برای به‌دست آوردن پول، نگهداری از آن و افزایش سرمایه خود به کار گرفته بودند. آنها چیزی را برای خود فراهم کردند که همه ما به دنبالش هستیم: درآمدی برای آینده.

خواندن کتاب ثروتمندترین مرد بابل را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمامی کسانی که می‌خواهند راه و روش سرمایه‌گذاری برای آینده را بیاموزند، پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ثروتمندترین مرد بابل و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابثروتمندترین مرد بابل
مترجمنفیسه توکلی
انتشاراتانتشارات ادبیات معاصر
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۳/۰۷/۰۶
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.