معرفی و دانلود کتاب تحلیل فضای کسب و کار pdf + خلاصه رایگان

categoryدسته‌بندی:
اقتصاد

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب تحلیل فضای کسب و کار

«تحلیل فضای کسب و کار» به قلم دکتر مرتضی عمادزاده (-۱۳۲۴)، فضای کسب و کار را از جنبه‌های تئوری‌های اقتصادی، تکنیک‌های مدیریت مالی، بازاریابی، منابع انسانی و ... برای مدیران اجرایی تحلیل می‌کند. در بخشی از این کتابمی‌خوانیم: «در نگاهی اجمالی می‌‌توان گفت اگر بخواهم کسب‌و‌کار پر رونقی داشته باشیم باید با مدیریت آگاهانه‌ای این فرآیند را بپیماییم. این مهم نیازمند توانایی صحیح و درست تحلیل محیط کسب‌و‌کار است که خود مستلزم شناخت دقیق فضای کسب‌و‌کار است. البته برای شناخت بهتر و بیشتر، ضرورت انکارناپذیر فراگیری شاخه‌‌های گوناگون علوم اجتماعی همچون تئوری‌های اقتصاد، تکنیک‌‌های مدیریت مالی، مسایل مربوط به بازاریابی، مباحث منابع انسانی، رفتار سازمانی، بازرگانی بین‌المللی، مدیریت استراتژیک، فناوری اطلاعات و امثالهم، زیربنای موفقیت است.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تحلیل فضای کسب و کار و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابتحلیل فضای کسب و کار
شابک۹۷۸-۶۰۰-۷۱۰۶-۷۲-۳

شاهین حسینی
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۲/۰۳/۲۳

کتاب خوبی است روان و عالمانه تدوین شده و برای عموم هم مناسب است.توصیه می کنم در چاپهای جدید آمار داخلی و بین المللی و تحلیل ها بروز شوند.

کتاب اینشورتکتصویر جلد کتاب کتاب اینشورتک
سابین وندرلیندن
بازآفرینی مدل تجاری؛ توصیه‌های تخصصی درباره‌ی نوآوری در زمینه‌ی مدل تجاریتصویر جلد کتاب بازآفرینی مدل تجاری؛ توصیه‌های تخصصی درباره‌ی نوآوری در زمینه‌ی مدل تجاری
آزاده مبشر
اقتصاد رفتاریتصویر جلد کتاب اقتصاد رفتاری
ادوارد کارترایت
چهره های فین تک ایران؛ روایت زندگی ۱۱ چهره برجسته حوزه فناوری های مالی ایران (جلد اول)تصویر جلد کتاب چهره های فین تک ایران؛ روایت زندگی ۱۱ چهره برجسته حوزه فناوری های مالی ایران (جلد اول)
قاسم سرافرازی
تجارت جهانی و نظام پرداخت‌ها (جلد ۱)تصویر جلد کتاب تجارت جهانی و نظام پرداخت‌ها (جلد ۱)
ریچارد ای. کیوز
تفکر استراتژیک: الزامی برای کسب و کار امروزتصویر جلد کتاب تفکر استراتژیک: الزامی برای کسب و کار امروز
آیرین ام. دوهیم
خداحافظ بانک‌ها؟تصویر جلد کتاب خداحافظ بانک‌ها؟
جیمز هیکاک
گسست بانک‌هاتصویر جلد کتاب گسست بانک‌ها
برت کینگ
اقتصاددانان برنده‌ی نوبل (از سال ۱۹۶۹ تا ۲۰۱۸ میلادی)تصویر جلد کتاب اقتصاددانان برنده‌ی نوبل (از سال ۱۹۶۹ تا ۲۰۱۸ میلادی)
حبیب موسوی
نگاهی جامع به مدیریت استراتژیکتصویر جلد کتاب نگاهی جامع به مدیریت استراتژیک
فریبا مرادی
بهره‌وری صنعت ایرانتصویر جلد کتاب بهره‌وری صنعت ایران
مسعود نیلی
مدل های درآمدی و کسب و کار با رویکرد بازار ایران (جلد دوم)تصویر جلد کتاب مدل های درآمدی و کسب و کار با رویکرد بازار ایران (جلد دوم)
مهدی علیپور سخاوی
۵۰ چالش اساسی مدیرانتصویر جلد کتاب ۵۰ چالش اساسی مدیران
سونا شرات
معمای چینتصویر جلد کتاب معمای چین
محمدحسین باقی
مباحث منتخب در مدیریت زنجیره تامینتصویر جلد کتاب مباحث منتخب در مدیریت زنجیره تامین
رالف جی. پلوها‮‬‌‫