کتاب اولین گنجینه یادگیری من، بدن من
معرفی کتاب اولین گنجینه یادگیری من، بدن من
کتاب الکترونیکی «اولین گنجینه یادگیری من، بدن من» نوشتهٔ شی پیکتال و کریستین گانزی با ترجمهٔ نفیسه محمدی در نشر مهاجر چاپ شده است. کتاب اولین گنجینه یادگیری من، بدن من از مجموعه کتابخانه آموزشی من برای کودکان طراحی شده است. این کتاب به کودکان کمک میکند تا با قسمتهای مختلف بدن خود آشنا شوند و نقش آنها را درک کنند.
درباره کتاب اولین گنجینه یادگیری من، بدن من
بدن من یک کتاب تصویری است که برای کودکان پیشدبستانی نوشته شده و به معرفی قسمتهای مختلف بدن انسان میپردازد. این کتاب با استفاده از تصاویر رنگارنگ و ساده، به کودکان کمک میکند تا بهراحتی اعضای بدن خود را شناسایی کنند و نام آنها را بیاموزند. تصاویر کتاب همراه با برچسبهای ساده و واضح هستند که به کودکان در یادگیری کلمات جدید و مفاهیم مرتبط با بدن کمک میکند. همچنین، این کتاب به حواس پنجگانه و نقش آنها در شناخت محیط اطراف اشاره دارد.
علاوه بر این، بدن من به معرفی حرکات بدن نیز میپردازد و به کودکان نشان میدهد که چگونه بدن آنها در پاسخ به فعالیتهای مختلف حرکت میکند. این رویکرد ساده و جذاب، باعث تقویت شناخت کودک از بدن خود و تقویت تواناییهای حرکتی و درک او میشود.
چز پیکتال و کریستین گونزی نویسندگانی هستند که بهطور تخصصی در زمینه تولید منابع آموزشی برای کودکان فعالیت میکنند. آنها در این کتاب تلاش کردهاند تا با استفاده از تصاویر جذاب و زبان ساده، مفاهیم پیچیده را برای کودکان قابل فهم کنند.
کتاب بدن من را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای کودکان پیشدبستانی و والدینی که به دنبال منابع آموزشی ساده و جذاب برای معرفی بدن به کودکان خود هستند، بسیار مناسب است.