کتاب الطهور
معرفی کتاب الطهور
کتاب «الطهور» نوشتۀ مینا جیگاره است و انتشارات نظری آن را منتشر کرده است. این کتاب برای درس حدیث و نهج البلاغه تدوین شده است.
درباره کتاب الطهور
کتاب الطهور مجموعهای از سخنان نبی مکرم اسلام صلّی اللّه علیه و آله و سلّم و اهلبیت علیهمالسلام بهخصوص امیرمؤمنان علی (علیهالسلام) را در برمیگیرد که در پایان کتاب به طور خاص و با نام «کلام الأمیر، أمیر الکلام» گنجانده شده است. کتاب الطهور در واقع، تکمیل یافتۀ کتاب «در بارگاه طهارت» است که اکنون با موضوعات و روایات جدید علاوه بر برخی روایات و موضوعات پیشین برای خوانندگان بهویژه دانشجویان عزیز رشته زبان و ادبیات عرب (درس حدیث و نهجالبلاغه) ارائه شده است. در انتهای کتاب بخشی بهعنوان پرسشها آمده که شامل پرسشهایی از اصطلاحات حدیث و کتب حدیثی بهویژه کتب مرتبط با کلام امیرمؤمنان (علیهالسلام) میشود.
خواندن کتاب الطهور را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دانشجویان زبان و ادبیات عر و علاقهمندان به حدیث و نهج البلاغه پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب الطهور
«۱- قال رسولُ اللّه(صلّی اللّه علیه و آله و سلّم): العلماءُ ورثة الأنبیاء (الکافی، ج. ۱: ۳۲).
۲- قال(صلّی اللّه علیه و آله و سلّم): یَستغفر للعالِم ما فی السموات والأرض (الکافی، ج. ۱: ۳۴).
۳- قال(صلّی اللّه علیه و آله و سلّم): موتُ قبیلة أیسرُ من موتِ عالمٍ (کنزالعُمّال، ح. ۲۸۸۲۳، ج. ۱: ۳۰۱).
۴- قال(صلّی اللّه علیه و آله و سلّم): أقربُ الناس مِن درجة النبوة أهل العلمِ والجهاد، أمّا أهلُ العلم فَدَلّوا الناسَ علی ما جاءتْ به الرسلُ، و أما أهلُ الجهاد فجاهَدوا بأسیافهم علی ما جاءتْ به الرُسُل (فیضکاشانی، المحجة البیضاء، ج. ۱: ۱۴).
۵- قال النبی(صلّی اللّه علیه و آله و سلّم): إذا أتی عَلَیّ یومٌ لا أزدادُ فیه علماً یُقَرّبُنی إلی اللّه تعالی فلابورکَ لی فی طلوعِ شمس ذلک الیومِ (نهجالفصاحة، ح. ۱۲۶؛ شرح نهجالبلاغة، ح. ۲۹۷، ج. ۲۰؛ الحِکم المنسوبه: ۲۵۳).
۶- قال(صلّی اللّه علیه و آله و سلّم): مَن خَرجَ فی طلب العلم فهو فی سبیل اللّه حتّی یرجع (منیةالمرید، ج. ۱: ۱۰۱).»