معرفی و دانلود کتاب آثار وضعی گناهان pdf + خلاصه رایگان

۴.۳(از ۶ امتیاز)
علی خادمی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب آثار وضعی گناهان

کتاب آثار وضعی گناهان نوشتۀ علی خادمی در انتشارات زائر آستانه مقدسه به چاپ رسیده است.

درباره کتاب آثار وضعی گناهان

کتاب آثار وضعی گناهان موضوع اثر وضعی گناه را با دلایل قرآنی و روایی محور بحث قرار گرفته است و بر اساس آن، ۱۳ آسیب موجود در زندگی بشر را آسیب‌شناسی می‌کند. مبنای این کتاب، جامع‌ترین حدیث دربارۀ اثر وضعی گناهان است که در کتاب «معانِی الأخبار» از امام زین‏‏‌العابدین نقل شده که در ابتدای هر بخش آمده است. ایمان به تأثیر ‏داشتن رفتارهای روزمرۀ انسان در آیندۀ زندگی به «اثر وضعی» تعبیر می‏‌شود. بنا بر این انگاره، کردارهای مثبت با اثرگذاری مثبت و کردارهای منفی با اثرگذاری منفی، نقشی واقعی در زندگی ما دارند.

خواندن کتاب آثار وضعی گناهان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

به دوستداران علوم قرآن و حدیث پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب آثار وضعی گناهان

«جهان مانند جدول ضرب یا معادله ریاضی است که آن را هرگونه پیچ‌وتاب دهند، باز هم خود را موزون می‌سازد و پاسخ آن یکی است. ما در حل یک مسئله ریاضی هر راهی را انتخاب کنیم، اعدادی که به دست می‌آیند لایتغیرند. طبیعت نیز با سکوت خود، ولی به‌طور متقن، هر رازی را برملا می‌سازد، هر جنایتی را مجازات می‌کند، هر فضیلتی را پاداش می‌دهد و هر ستمی را جبران می‌کند. آنچه را که ما عِقاب می‌نامیم، نیازی جهانی است که به‌موجب آن، رخسار کل از درون جزء خودش سر می‌زند. اگر ما دودی را ببینیم، به یقین می‌دانیم که از آتشی برخاسته است، اگر دست یا پایی را مشاهده کنیم، یقین داریم که پیکری در پس آن هست. هر عمل پاداش خود را به‌همراه دارد و به عبارت دیگر، طبق همان قانونی که از آن سخن گفتیم، خود را به دو شیوه تکمیل می‌کند: نخست از راه فعل و انفعال در خود شیء و در طبیعت واقعی، سپس از راه کیفیت علنی و در طبیعت ظاهری.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آثار وضعی گناهان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:آثار وضعی گناهان

۱۴۰۴/۰۲/۲۰

به نظرم باید این کتاب رو با وسواس بخونی و تغییر کنی وگرنه برای وقت گذراندن نیست

~|/|\|/|\|~
۱۴۰۵/۰۲/۱۷

شکر یعنی مصرف نمودن نعمت ها در آنچه بخاطرش خلق شده اند.

کریمی
۱۴۰۵/۰۱/۱۳

خیلی کتاب جامع و خوبی بود👌 اصلا از مطالعه خسته نمیشید به قدری که مطالب شیوا و با دسته‌بندی درست بیان شدن🌹

Hanie mahmodoghli
۱۴۰۴/۱۱/۲۴

کتاب مفیدی برایم بود مطالب نسبتا جدیدی هم مطالعه کردم.

واقعه کربلا (ترجمه نفس المهموم)
شیخ عباس قمی
سر دلبران؛ در فضائل امیرمومنان (ع)
محمدصدیق منشاوی
جهاد با نفس
شیخ‌ حر عاملی
صلوات از نگاه آیات و روایات
رحمت‌الله عرب نوکندی
پژوهشی قرآنی و روایی درباره معراج پیامبر (ص)
علیرضا زکی زاده رنانی
معرفت نفس؛ جلد پنجم
در مسیر بندگی
گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
عنایات امام رضا (ع) به روایت عالمان (کتاب دوم)
فتح الله درخشان
عنایات امام رضا (ع) به روایت عالمان (کتاب اول)
فتح الله درخشان
ادب سیر
سیدمحمدجواد وزیری فرد
معرفت نفس؛ جلد چهارم
سفرهای شگفت انگیز ائمه (ع) به عوالم عجیب
میرستار مهدیزاده
قبله آخرین (جلد اول)
مسعود عالی
مجموعه ادعیه و اذکار، نمازها، صلوات، اذکار، حرزها و نیایش های امام رضا (ع)
شیخ عباس قمی
پرسش و پاسخ عاشورایی در کلام رهبری و شهید مطهری