کتاب توسعه برند مقصد گردشگری در پرتو ثبت جهانی اورامانات
معرفی کتاب توسعه برند مقصد گردشگری در پرتو ثبت جهانی اورامانات
کتاب الکترونیکی توسعه برند مقصد گردشگری در پرتو ثبت جهانی اورامانات نوشتۀ شهاب نادری است و انتشارات قانون یار آن را منتشر کرده است. کتاب توسعه برند مقصد گردشگری در پرتو ثبت جهانی اورامانات، به بررسی صنعت گردشگری در منطقۀ اورامانات پرداخته است.
درباره کتاب توسعه برند مقصد گردشگری در پرتو ثبت جهانی اورامانات
در چشمانداز صنعت گردشگری معاصر، به دلیل رقابت روزافزون مقاصد گردشگری، توسعه برند مقصد به ابزاری استراتژیک در سراسر جهان تبدیل شده است. داشتن برند موفق گردشگری میتواند در افزایش مزیت رقابتی مقصد، جذب گردشگر و در نتیجه افزایش درآمدهای ناشی از صنعت گردشگری و رونق اقتصاد ملی بسیار تأثیرگذار باشد. با این وجود مطالعه در زمینه برند و ارزش ویژۀ برند مقصد در ابتدای مسیر خود است. کتاب توسعه برند مقصد گردشگری در پرتو ثبت جهانی اورامانات در پی ارزیابی مزیتهای محصولات مرتبط با برند در منطقه اورامانات با عنایت به ثبت جهانی این منطقه تاریخی در میراث جهانی یونسکو است. یکی از مزایای ثبت جهانی منطقه اورامانات گردشگری است که علاوه بر فعالیتهای گردشگری موجب جذب منابع مالی و رونق اقتصادی محلی و عامهٔ مردم میشود؛ لذا یکی از اثرات مهم ثبت جهانی منطقه اورامانات حضور گردشگران و حفظ ساکنین بافت است. در این کتاب سعی شده شاخصها و عواملی که در ساخت برند موفق گردشگری در یک مقصد گردشگری مؤثر است بررسی و شناسایی گردد؛ همچنین عواملی که باعث نگهداری و ارتقا برند گردشگری هستند را شناسایی نموده تا با استفاده از جاذبههای گردشگری بتوان با ارائه راهکارهای علمی و عملی یک برند موفق گردشگری را به وجود آورد. عواملی همچون تبلیغات، آموزش شرکتهای ارائهدهنده خدمات گردشگری نسبت به اهمیت برند گردشگری، همچنین آموزش مدیران و پرسنل بخش دولتی نسبت به استراتژیهای نوین برندینگ در صنعت گردشگری خصوصاً برندینگ مقاصد گردشگری، مدیریت صحیح برند شامل استراتژیهای ساخت، نگهداری و ارتقای برند، هماهنگی جهت برقراری مدیریت یکپارچه برند در بین ارگانهای دولتی، توسعه و بهبود زیرساختهای گردشگری، سیاستهای تشویقی جهت جذب سرمایهگذاران در صنعت گردشگری، آموزش جوامع محلی در پذیرش گردشگران، استفاده موثر از گردشگری رویدادها و... شناسایی عوامل ساخت برند موفق گردشگری و بهکاربردن آنها در ساخت یک برند موفق گردشگری منتج به شکلگیری یک رابطه همافزایی بین ارزش برند گردشگری مقصد و ارزش برند شرکتهای ارائهدهنده خدمات گردشگری فعال در مقاصد گردشگری میگردد. بالارفتن ارزش برند منجر به جذب سرمایههای بیشتر در صنعت گردشگری مقاصد و رونق گردشگری و در نتیجه رونق اقتصاد مقصد میگردد.
خواندن کتاب توسعه برند مقصد گردشگری در پرتو ثبت جهانی اورامانات را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای علاقهمندان به موضوع گردشگری مناسب است.
بخشی از کتاب توسعه برند مقصد گردشگری در پرتو ثبت جهانی اورامانات
«حداقل تا دهه هفتاد، ادبیات جغرافیاي سیاسـی آکنـده از مطالعـات مربـوط بـه سـرحدات و مرزها بوده است حال آنکه اکنون چنین مطالعاتی بسیار کمتر انجام میشود. شاید علـت آن تـا حدودی این باشد که رویکردهای پیکرشناختی دیگر مرسوم نیست و شـاید هـم بـه ایـن دلیـل باشد که محققان تصور میکنند هر آنچه که ارزش گفتن در مورد سرحدات و مرزها را داشته، گفته شده است. خواه این مسـئله در جغرافیـای سیاسـی، بـه نحـوه نگـرش تـاریخی معمـول در مطالعات مرزی مربوط باشد یا خیر، مرزها هنوز هم نقش بسیار مهمی را در زندگی انسـان ایفـا میکنند. تأثیر مرزها فراتر از کنترل تجارت و حرکت است؛ چنان که کامیلری وفالک توضیح میدهند «مرزها اهمیت بسیاری در گفتمان مربوط به حاکمیت دارند. مرزهای بین المللـی مهـم ترین عامل تشخیص و جدایی یک واحد متشکل سیاسی - فضـایی از واحـدهاي مجـاور خـود مـیباشـند» (زرقـانی :۱۳۸۶ ۱۷) از ایـن روموضـوعات مربـوط بـه مـرز از مباحـث اصـلی در جغرافیاي سیاسی به شمار میروند. به منظور ارائه تعریفی از شهرهاي مرزي، لازم است ابتدا به مفهوم مرزنشین پرداخته شود. به کلیه اشخاصی که در عمـق نـوار مـرزي و جزایـرمجـاور هـر کشور سکونت دایمی داشته باشند مـرز نشـین اطـلاق مـیشـود. بـا توجـه بـه ایـن تعریـف، بـه شهرهایی که در عمق نوار مرزی یا در جزایر مجاور هر کشور، وجود داشته باشند، شهرمرزی گفته میشود...»
حجم
۶٫۸ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۹۴ صفحه
حجم
۶٫۸ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۹۴ صفحه