کتاب فاطمه (س) راز ماندگاری امامت
معرفی کتاب فاطمه (س) راز ماندگاری امامت
کتاب فاطمه (س) راز ماندگاری امامت بهقلم ناصر رفیعی محمدی را انتشارات واژه پرداز اندیشه منتشر کرده است. این کتاب به تشریح نقش حضرت زهرا (س) در ماندگاری امامت میپردازد.
درباره کتاب فاطمه (س) راز ماندگاری امامت
وجود مبارک حضرت فاطمهٔ زهرا (س) مایهٔ آرامش و اطمینان روح و جان پیامبر اکرم (ص) و امام علی (ع) بود. بانویی که در زمانهٔ جهالتها و گمراهیها، همواره حامی پدر و همسرش بود و نسل پاک امامان از دامان او بروز و ظهور یافتند و چراغهایی روشن برای هدایت بشر شدند. کتاب پیشِرو مجموعهای است از پانزده سخنرانی حجتالاسلام رفیعی در ایام فاطمیهٔ سالهای ۹۲ تا ۱۴۰۰ در محضر مقام رهبری در تشریح و توضیح ابعاد شخصیتی حضرت زهرا (س). بیشتر مطالب این کتاب پیرامون نقشآفرینی آن حضرت در حوزهٔ دفاع از امامت است.
خواندن کتاب فاطمه (س) راز ماندگاری امامت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به کتابهای مذهبی، دانشجویان رشتههای الهیات و مطالعات ادیان و نیز طلاب حوزههای علمیه از خواندن این کتاب سود خواهند برد.
بخشی از کتاب فاطمه (س) راز ماندگاری امامت
«رضایت الهی در سیرهٔ حضرت زهرا (س)
حضرت زهرا متصف به دو ویژگی راضیه و مرضیه است. از خدا راضی است و خدا هم از او خشنود است. ایشان همهٔ اعمالش در مسیر خشنودی الهی بود و همواره خواست الهی را بر خواست خود مقدم میکرد. حضرت تجسم رضایت الهی بود؛ از این رو خشم و خشنودی او منشأ خشم و خشنودی الهی شد؛ بهگونهای که رضا و غضب الهی به دنبال رضا و غضب فاطمه است. این یعنی عصمت و مصونیت محض؛ یعنی هرگز شادی و غم او جنبهٔ شخصی و نفسی نداشت.
برخی مصادیق رضایت الهی در زندگی آن حضرت
۱. ازدواج و رضایت خدا
روزی که امیرالمؤمنین علی از فاطمه خواستگاری کرد، نخستین سؤالی که فاطمه پرسید این بود که آیا خدا و پیامبر راضی هستند؟ رسول خدا فرمود: «أذن الله فيه مِنَ السَّماء» خدا از آسمان اجازه فرموده است، فاطمه درحالیکه لبخند میزد فرمود: «رَضِیتُ بِمَا رَضِيَ الله لی خشنودم به آنچه خدا و پیامبر راضی هستند. ای کاش ملاک در ازدواج دخترها و پسرهای ما هم کسب رضایت الهی باشد آنها نخست باید دین و اخلاق خواستگار را بررسی کنند نه چهره و ثروت و موقعیت اجتماعی نه این که اینها مهم نیست؛ حتماً مهم است اما ملاک اصلی نباشد. اخلاق و دینداری بسیار مهم است.»
حجم
۳٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۱۹۴ صفحه
حجم
۳٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۱۹۴ صفحه