معرفی کتاب گربهی چکمه پوش
داستان کوتاه «گربه چکمهپوش» نوشته ریحانه ظهیری، داستانی برای کودکان از مجموعه «مطالعه در وقت اضافه» است.
مجموعه «مطالعه در وقت اضافه» با این هدف فراهم شده است تا کاربران طاقچه بتوانند در عرض چند دقیقه یک داستان کوتاه از نویسندگان ایران و جهان را بخوانند. امیدواریم این داستانهای کوتاه بتواند کمکی کوچک به پربارترکردن دقایق زندگی داشته باشد. دقایقی کوتاه که در میان روزمرگیها، دقایقی زیباتر و ارزشمندتر باشد و در میان لحظات خوبمان جای بگیرد.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب گربهی چکمه پوش و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | گربهی چکمه پوش |
| موضوع: | داستان کوتاه، داستان کودک و نوجوانان |
| مترجم: | ریحانه ظهیری |
| انتشارات: | خانه داستان چوک |
| فرمت کتاب: | EPUB |
| حجم فایل کتاب: | ۰.۰۵ مگابایت |
| قیمت کتاب: | رایگان |
| برچسب: | مجموعه مطالعه در وقت اضافه، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹ |

خیلی جالبه.مخصوصا اونجا که گربه هه غولرو فریب میده
بسیار بسیار عالی حتما بخونین👏👏👏👏👏
خیلی خوب بود بعضی از کتاب های اینجا واقعا عالی و خاطره انگیز ه عالی طاقچه جون دوست دارم خخخ💟
جالب بود من از خواندنش لذت بردم😘🤗🙏🏻🌷
عالیه 😄 فقط مثل کارتنش نیست😕
باحال بود
بدک نبود...ولی گربه چکمه پوش با دروغ کارش رو انجام میداد😕
خیلی جالبه ولی یکم مسخرس ×_×
ببینید خیلی خیلی خلاصه شدست . و اینکه با اینکه خلاصه شده جذابیتش رو از دست نداده. برای سرگرمی خوبه.چیز خاصی برای گفتن نداره جز اینکه گاهی اوقات باید به کسایی اعتماد کنیم،که هیچ سودی برامون ندارن، ممکنه اونا زندگیمون...بیشتر
برای چند دقیقه ای دور شدن و رفتن به تخیلات کتاب خوبیه :) بعد ها: باورم نمیشد که انقدر تو ذهنم ثبت بشه هاااا . اونموقع شاید چندان جذابیت اون شکلی خاص رو نداشت . ولی بعد از مدتی دلم برای...بیشتر
به لحاظ داستانی شبیه داستان های عامه پسند قدیمی بود. میل به ثروت و دروغگویی..
هیچ حسی در من به وجود نیاورد. کاملا یه داستان عادی و بچگونه.😪