دانلود و خرید کتاب راهنمای کمال گرایان برای کنار گذاشتن کنترل کاترین مورگان شفلر ترجمه امید حسینی
تصویر جلد کتاب راهنمای کمال گرایان برای کنار گذاشتن کنترل

کتاب راهنمای کمال گرایان برای کنار گذاشتن کنترل

معرفی کتاب راهنمای کمال گرایان برای کنار گذاشتن کنترل

کتاب الکترونیکی «راهنمای کمال گرایان برای کنار گذاشتن کنترل» نوشتهٔ کاترین مورگان شفلر با ترجمهٔ امید حسینی در نشر همراز چاپ شده است. این کتاب که در سال ۲۰۲۳ منتشر شده است، به بررسی چالش‌های کمال‌گرایی می‌پردازد. کتاب راهنمای کمال گرایان برای کنار گذاشتن کنترل به مخاطبانش راهکارهایی ارائه می‌دهد تا با پذیرش عدم کنترل بر تمامی جنبه‌های زندگی، به آرامش و قدرت درونی دست یابند.

درباره کتاب راهنمای کمال گرایان برای کنار گذاشتن کنترل

کتاب راهنمای کمال گرایان برای کنار گذاشتن کنترل مناسب کسانی است که به کمال‌گرایی دچار شده‌اند و تلاش می‌کنند تا به بهترین نسخه از خود تبدیل شوند. کاترین مورگان شافلر، روان‌درمانگر و نویسندهٔ این اثر، با تکیه بر تجربیاتش در زمینهٔ مشاوره و پژوهش، به تحلیل و بررسی عمیق پدیدهٔ کمال‌گرایی می‌پردازد و نشان می‌دهد که چگونه این ویژگی شخصیتی می‌تواند به مانعی در مسیر موفقیت و رضایت زندگی تبدیل شود.

شافلر در این کتاب به تبیین این نکته می‌پردازد که کمال‌گرایی، در عین حال که می‌تواند به‌عنوان یک محرک برای پیشرفت عمل کند، اگر به‌اندازه نباشد، می‌تواند به احساس ناامیدی، اضطراب و نارضایتی منجر شود. او با بررسی ریشه‌های کمال‌گرایی و دلایل آن در زندگی مدرن، راهکارهایی ارائه می‌دهد که به افراد کمک می‌کند تا با این چالش‌ها مقابله کنند.

یکی از مفاهیم کلیدی کتاب، اهمیت پذیرش عدم کمال است. شافلر به خوانندگانش یادآوری می‌کند که هیچ‌کس نمی‌تواند در همهٔ زمینه‌ها بی‌نقص باشد و این پذیرش باعث کاهش فشار روانی می‌شود و به فرد این امکان را می‌دهد تا با تمرکز بر نقاط قوت خود، به رشد و پیشرفت ادامه دهد. او همچنین تکنیک‌های عملی مانند مراقبه و تمرینات ذهن‌آگاهی را برای تقویت آرامش درونی معرفی می‌کند.

کتاب راهنمای کمال گرایان برای کنار گذاشتن کنترل به صورتی کاربردی نوشته شده و شامل تمرینات و تکنیک‌هایی است که خواننده می‌تواند آن‌ها را به‌راحتی در زندگی روزمرهٔ خود پیاده‌سازی کند. شافلر با استفاده از داستان‌های واقعی و مثال‌های ملموس، به خوانندگان کمک می‌کند تا بتوانند به‌آسانی با مفاهیم مطرح‌شده ارتباط برقرار کنند و در مسیر تغییرات مثبت قدم بردارند.

کاترین مورگان شافلر روان‌درمانگر و نویسنده، مدرک روان‌شناسی بالینی از دانشگاه نیویورک دارد و به عنوان مشاور فعالیت می‌کند. او همچنین به تدریس و مشاوره در زمینهٔ بهبود سلامت روان و خودآگاهی می‌پردازد. شافلر در کتاب‌هایش از تجربیات بالینی و علمی خود استفاده می‌کند تا به خوانندگانش کمک کند در مسیر رشد شخصی و حرفه‌ای خود گام بردارند.

کتاب راهنمای کمال گرایان برای کنار گذاشتن کنترل را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای کسانی که به کمال‌گرایی دچار شده‌اند و به دنبال راهکارهایی برای مدیریت اضطراب و فشارهای ناشی از تلاش برای رسیدن به کمال هستند، مناسب است.

بخشی از کتاب راهنمای کمال گرایان برای کنار گذاشتن کنترل

«کمال‌گراهای کلاسیک، همان‌طور که انتظار می‌رود، رفتارهای کلاسیک دارند. «کلیر با e» هم از این قاعده مستثنا نیست. همه‌چیزش آن‌قدر اتوکشیده و تمیز و مرتب بود که انگار تمام وسایلش را همان روز صبح خریده و یکهو زندگی جدیدی را شروع کرده. انگار که با نشستن روی مبل مطب، آن را تمیزتر کرد.

قبلاً در سایت پینترست (Pinterest) دیده بودم که اگر ته کیفتان پرزگیر بکشید، خیلی راحت می‌شود گردوخاک و خرده‌های چسبیده به آن را بگیرید. دقیق ندیده بودم، اما تصور می‌کردم هیچ گردوخاکی روی لباس‌ها یا ته کیف کلیر نباشد. اما در جلسه‌هایمان خیلی صادق بود و از گردوخاک‌هایی برایم می‌گفت که روی زندگی‌اش نشسته‌اند -متأسفانه این‌ها را نمی‌شود با ترفندهای سایت پینترست پاک کرد.

فقط چون کلیر خودش برایم حرف می‌زد، تا حدودی می‌دانستم زیر آن نقاب شیک و مرتب و قوی، مشکلاتی وجود دارد. کمال‌گرایان کلاسیک و بسیار منظم عادت دارند خودشان را همیشه یک‌جور به دیگران نشان دهند، برای همین فهمیدن احساساتشان سخت است. هیجان‌زده‌اند یا عصبانی؟ یا دارند بیشترین لذت ممکن را از زندگی می‌برند؟ کسی چه می‌داند؟ همیشه یا بی‌احساس به نظر می‌رسند یا لبخند به لب دارند؛ انگار می‌خواهید ازشان عکس بگیرید. شاید راحت باشد که این رفتارها را به حساب ادایی بودن یا درون‌گرایی‌شان بگذاریم، اما اصلاً این‌طوری نیست.»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است