کتاب زیبایی
معرفی کتاب زیبایی
کتاب زیبایی نوشتهٔ کاترین می و ترجمهٔ مهدیه راشدی فر است. انتشارات بله این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب زیبایی
کتاب زیبایی به چگونگی مشاهده و لذت بردن از زیباییهای زندگی روزمره میپردازد. کاترین می با استفاده از تجربیات شخصی و مثالهایی از طبیعت، هنر و فرهنگ، نشان میدهد که چگونه میتوانیم حس شگفتی و تعجب را در خود زنده نگه داریم و با توجه به جزئیات و زیباییهای کوچک، شادی و رضایتمندی بیشتری را تجربه کنیم. این کتاب به مخاطبان خود کمک میکند تا با نگاهی تازه و متفاوت به دنیا، احساسات مثبت و لذت بیشتری را در زندگی روزمره بیابند.
هدف کتاب زیبایی؛ بیداری شگفتی این است که خوانندگان را تشویق کند تا در دنیایی که پر از استرس و اضطراب است، لحظاتی از آرامش و شگفتی را پیدا کنند و از زیباییهای کوچک زندگی لذت ببرند. این کتاب به خوانندگان نشان میدهد که چگونه میتوان با تغییر نگرش و توجه به جزئیات، احساسات مثبت را در خود پرورش داد و زندگیای پر از رضایت و آرامش داشت.
درباره نویسنده
کاترین می نویسندهای انگلیسی است که آثار دیگری همچون «زمستانگذرانی؛ در جستجوی آسایش و آرامش» را نیز نوشته است. او با نگارش کتابهای الهامبخش خود، به یکی از نویسندگان محبوب در زمینهٔ ادبیات خودیاری و الهامبخش تبدیل شده است.
خواندن کتاب زیبایی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران موفقیت و خودیاری پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب زیبایی
«در این دوره، همه چیز به نظر میرسد که برای کوچک جلوه دادن ما توطئه کردهاند. گویی ابعاد وسیع جهان ما را فراگرفتهاند. وزن سنگین و عددی دنیا خود را آشکار ساخته و به مانند نگاه کردن به چهره خدا، از پیچیدگی و ابعاد عظیم آن منفجر میشویم. هیچ چیز نتوانست ما را براي این آماده کند. اکنون، تمرکزمان بر حفظ ابتداییترین نیازهای بقا است؛ کاريی دائمی و بیسپاس. گاهی احساس میکنیم در حال راهاندازی ماشینی غولآسا هستیم که در نهایت دوباره ما را بلعیده است. خستگی عمیقی در استخوانهایمان نفوذ کرده است، خستگی افرادی که دیگر احساس خانهداری نمیکنند. راهی برای خروج از این شرایط نمیبینیم».