کتاب آموزش نرم افزار طراحی سه بعدی لباس CLO 3D
معرفی کتاب آموزش نرم افزار طراحی سه بعدی لباس CLO 3D
کتاب آموزش نرم افزار طراحی سه بعدی لباس CLO 3D نوشتهٔ سیامک ناظمی است. موسسه فرهنگی هنری دیباگران تهران این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب آموزش نرم افزار طراحی سه بعدی لباس CLO 3D
کتاب آموزش نرم افزار طراحی سه بعدی لباس CLO 3D دربارهٔ نرمافزار طراحی سهبعدی کلو است؛ این نرمافزار یک نرمافزار کاملاً تخصصی در رشتهٔ طراحی لباس است که به ما این امکان را میدهد تا ایرادات لباس را شناسایی و رفع کند. با مشاهدهٔ لباس بر روی مانکن، کمترین ایراد لباس در قسمت الگو و سایزبندی با کمک نرمافزار مشخص میشود. این نرمافزار یکی از بهروزترین نرمافزارهای ارائه شده در این حوزه است که در اکثر دانشگاههای دنیا آموزش داده میشود و تمامی صنعتگران این رشته با آن آشنا بوده و از آن استفاده میکنند.
خواندن کتاب آموزش نرم افزار طراحی سه بعدی لباس CLO 3D را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران علوم رایانهای پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب آموزش نرم افزار طراحی سه بعدی لباس CLO 3D
«طراحی پوشاک هم مثل هر هنر دیگری با گذشت زمان تغییر زیادی کرده است. با پیشرفت تکنولوژی الگوسازی دوبعدي به ساخت الگو به صورت سه بعدی تغییر پیدا کرده و خیاطان و طراحان حرفهای دیگر از روشهای سنتی و دستی براي تهیه پوشش افراد خوشسلیقه و مشکلپسند استفاده نمیکنند. امروزه با پیشرفت تکنولوژی و ابزارهای کاربردی، استفاده از روشهای سنتی به دلیل داشتن هزینه بالا و زمانبر بودن غیرکارآمد و منسوخ شدهاند. در دنیای کنونی، رمز موفقیت کشورهای جهان اول در تولیدات پوشاک، استفاده از روشهای صنعتی و در کنار آن بهرهگیری صحیح از ابزارهای روز، روشهای نوین طراحی و مدیریت تولید است، که یکی از این ابزارها، استفاده از نرمافزارهای گرافیکی و طراحی میباشد. در دهه ۱۹۸۰ برای اولین بار از تکنیکهای طراحی و CAD/CAM در صنعت پوشاک استفاده گردید».