دانلود و خرید کتاب روابط عمومی و سازمان های چابک رفعت فرزادفر
تصویر جلد کتاب روابط عمومی و سازمان های چابک

کتاب روابط عمومی و سازمان های چابک

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب روابط عمومی و سازمان های چابک

کتاب روابط عمومی و سازمان های چابک ‌به‌قلم رفعت فرزادفر و عبدالرسول دشتی را نشر کتاب مهربان منتشر کرده است. این کتاب می‌کوشد در ۱۲ فصل به معرفی و توضیح اصول حاکم بر بخش روابط عمومی سازمان‌ها بپردازد.

درباره کتاب روابط عمومی و سازمان های چابک

روابط عمومی یکی از بخش‌های مهم سازمان‌ها و ارگان‌های دولتی و خصوصی است که می‌کوشد پلی بین سازمان با سایر سازمان‌ها و نیز مردم و صدای آن نهاد باشد. این بخش به‌عنوان خط‌مقدم ارتباط با نهادها و گروه‌ها‌ی خارج از سازمان نیازمند اصول و نکاتی است که به بهره‌وری و بهبود عملکردش کمک کند و سهمی به‌سزا در موفقیت آن داشته باشد. کتاب حاضر که مجموعه‌ای از مطالعات و تجربیات دو تن از کارشناسان این حوزه است، می‌تواند به فعالان در بخش روابط عمومی کمک کند و راهنمایی مناسب برای رشد و افزایش راندمان این بخش باشد.

خواندن کتاب روابط عمومی و سازمان های چابک را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

علاقه‌مندان به مباحث مدیریت و بازاریابی، فعالان بخش منابع انسانی و نیز مدیران روابط عمومی از خواندن این کتاب سود خواهند برد.

بخشی از کتاب روابط عمومی و سازمان های چابک

«اعمال نفوذ و لابی‌گری

بر اساس برخی نوشته‌ها ظاهراً ارسطو نخسین کسی بود که اصول اساسی نفوذ اجتماعی و متقاعد‌سازی را تنظیم کرده است. هر چند وی احتمالاً اولین کسی نبوده که چنین نتیجه‌گیری کرده که انسان حیوانی اجتماعی است و نیز اولین کسی نبوده که از درستی این بیان و درعین‌حال بی‌اساس‌بودن آن به شگفت آمد. با اینکه کاملاً درست است که انسان حیوانی اجتماعی است اما بسیاری از حیوانات از مورچه و زنبور عسل گرفته تا میمون و بوزینه اجتماعی هستند. تقریباً به تعداد کارشناسان روابط عمومی برای این رشته تعریف وجود دارد. شاید اگر به جای آوردن فهرستی از این تعاریف بگذاریم موضوع و محتوای این شاخه از علوم خود را تعریف کند آموزنده‌تر باشد. تمامی تعاریف روابط عمومی، تمامی برنامه‌های روابط عمومی و نقطه نظرات پیرامون آن علی‌رغم تنوعی که دارند همه در یک عامل مشترکند و آن نفوذ اجتماعی است پس تعریف ما از روابط عمومی عبارت است از نفوذی که مردم بر عقاید و رفتار یکدیگر اعمال می‌کنند. با به کار بردن این تعریف تلاش خواهیم کرد پدیده‌های متعدد حاصل از نفوذ افراد بر یکدیگر را درک کنیم. اینکه چگونه شخص تحت تأثیر و نفوذ دیگری قرار می‌گیرد و از طرفی تحت تأثیر قرار دادن چه عاید شخص می‌کند؟ چه عواملی در افزایش یا کاهش نفوذ اجتماعی دخالت دارند؟ آیا اینگونه نفوذ واجد اثری پایدار است یا فقط تأثیری گذرا دارد؟ چه عواملی در افزایش یا کاهش پایداری نفوذ اجتماعی دخالت دارند؟ آیا همین اصول می‌توانند در رابطه با نگرش‌های افراد نسبت به مطالب و اخبار منتشره توسط سازمان‌ها و یا ارجحیت انتخاب خوراکی یا اسباب‌بازی‌ها توسط بچه‌ها به کار گرفته شوند؟ چه چیز سبب می‌شود که فردی به دیگری علاقه پیدا کند؟ آیا این عمل از رهگذر همان فرآیندهایی انجام می‌گیرد که سبب می‌شود شخصی پول‌های خود را از بانک در آورده و سهام یک شرکت خاص را بخرد یا کودکی به غذای خاصی علاقه‌مند شود؟ چگونه می‌توان جامعه را واداشت تا نسبت به اقدام ملی یک سازمان مشخص پیش‌داوری مثبت کند؟ آیا این پدیده شبیه علاقه است لیکن در جهت مخالف یا اینکه مستلزم مجموعه‌ای از فرآیندهای روانی کاملا متفاوت است؟ این تجربهٔ مشخص سال‌ها قبل و در آغاز فعالیت شرکت سرمایه‌گذاری صنایع پتروشیمی و عرضهٔ سهام آن به مردم توسط نگارندگان کتاب انجام شد. نوع و شیوه تبلیغی به کار گرفته شده به شکلی بود که به طور مشخص بر این استراتژی قرار داشت که مردم به دلیل اعتماد بیشتر به سودآوری صنایع پتروشیمی حتی پولهای خود را از بانک‌ها خارج می‌کنند تا با آن سهام پتروشیمی بخرند. از آنجا که اغلب ما بیشتر وقت خود را در تعامل با مردم می‌گذرانیم، تحت‌تأثیر آن‌ها قرار می‌گیریم و آن‌ها را تحت‌تأثیر قرار می‌دهیم ما را شاد می‌کنند. سرگرم می‌سازند.» 

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۷۴۷٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۱۲۰ صفحه

حجم

۷۴۷٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۱۲۰ صفحه

قیمت:
۳۰,۰۰۰
تومان