معرفی و دانلود کتاب خواهر کوچولوی من pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب خواهر کوچولوی من

کتاب خواهر کوچولوی من

۴.۵(از ۲ امتیاز)

معرفی کتاب خواهر کوچولوی من

کتاب خواهر کوچولوی من نوشتهٔ اما چیچستر کلارک و ترجمهٔ شیما شریفی و ویراستهٔ رضی هیرمندی است. انتشارات علمی و فرهنگی این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این داستان برای کودکان نوشته شده و از مجموعهٔ «کتاب‌های پرندهٔ آبی» است.

درباره کتاب خواهر کوچولوی من

کتاب خواهر کوچولوی من که با تصویرسازی‌ و به قلم اما چیچستر کلارک منتشر شده، دربردارندهٔ داستانی برای کودکان است. چاپ دوم این اثر مصور در سال ۱۴۰۲ منتشر شد. اما چیچستر کلارک در این کتاب داستان «هامبر» را روایت کرده است. هامبر قرار است به زودی یک خواهر کوچولو داشته باشد، اما اوضاع پیچیده‌تر از چیزی خواهد شد که هامبر فکر می‌کرد. چه ماجراهایی پیش روی اوست؟ بخوانید تا بدانید. این داستان دوزبانه است و به دو زبان فارسی و انگلیسی در اختیار خوانندگان قرار گرفته است.

خواندن کتاب خواهر کوچولوی من را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به کودکان گروه‌های سنی «ب» و «ج» پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب خواهر کوچولوی من و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:خواهر کوچولوی من
حجم فایل کتاب:۳۹.۷۸ مگابایت
شابک:۹۷۸۶۰۰۱۲۱۲۲۵۳
تعداد صفحه‌ها:۳۰ صفحه
قیمت کتاب:۵۵۲۰۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.