دانلود و خرید کتاب لالا غزل همتی

کتاب لالا

نویسنده:غزل همتی
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب لالا

کتاب لالا نوشتهٔ غزل همتی و ویراستهٔ زهرا صنوبری است. انتشارات متخصصان این کتاب را منتشر کرده است. این اثر داسانی برای کودکان نوشته شده است.

درباره کتاب لالا

کتاب لالا با تصویرسازی‌های «ریحانه دانایی» و در سال ۱۴۰۳ منتشر شده است. این اثر نوشتهٔ غزل همتی و دربردارندهٔ داستانی برای کودکان است. نویسنده در این اثر داستان شبی را روایت کرده است که مامان برای «لالا» و «پشو» قصه‌ای تعریف می‌کند. چه قصه‌ای؟ بخوانید تا بدانید.

بن‌مایه و درون‌مایه‌های این اثر عبارت است از مواجهه با ترس، استفاده از قصه‌گویی برای بیان ترس‌ها، شناخت صحیح از محیط، اختلال خواب و شناخت درست والدین از علاقه‌مندی و نیازهای کودک. داستان لالا درباره مواجهه کودک با ترس‌هایش است. ترس‌های که ممکن است در اثر عدم شناخت محیط به‌وجود آمده باشند و برخورد والدین و فضادادن والدین به کودک برای مقابله و درک درست آن ترس‌هاست؛ ترس از تاریکی، ترس از تنهایی و ترس از محیط. قصه‌گویی کودک به واسطه‌ٔ ارتباط مستقیم کودک و والد تمام موانع بیان کامل و صحیح مشکلات و ترس‌ها را از بین میان برداشته و موجب نزدیک‌ترشدن کودک به والد می‌شود. قصه‌گویی و همراه کردن کودک برای ادامه دادم قصه ذهن کودک را پویا و خلاق بارآورده و باعث خلاقیت و نوآوری و پرورش تخیل و هوش هیجانی می‌شود. اهداف نویسنده از نوشتن این قصه آموزش نحوهٔ صحیح قصه‌گویی، شناخت عوامل ایجادکنندهٔ ترس، درک‌ صحیح از علاقمندی‌های کودک، آشنایی‌زدایی عناصر تکرارشونده در قصه‌گویی بوده است. عناصر آشنایی‌زدایی‌شده در این قصه گربه سیاه، دیو یا هیولا، تاریکی و رعدوبرق و باران بودند.

در فرهنگ ایرانی و بسیاری از فرهنگ‌ها گربه سیاه، جغد و کلاغ نماد شوم بودن و بدبیاری هستند، اما فارغ از نگاه عامیانه به این عناصر هیچ‌کدام در طول اعصار گزندی به بشر وارد نکرده‌اند و تنها یه دید و تفکر غلط باعث تسری یافتن این باور به زندگی انسانها بوده، همچنین تاریکی و ترس از تاریکی که از کودکی همراه ما خواهد ماند و در بزرگسالی نمودهای دیگری پیدا می‌کند از جمله عواملی است که با بررسی روان‌شناختی و موشکافانه امکان درک صحیح عوامل ایجادکنندهٔ آن را به ما می‌دهد. عوامل دیگری همچون دیو یا هیولا که همواره با عناوینی ایجادکننده دلهره و ترس در داستان و قصه گنجانده شده‌اند، با آشنایی‌زدایی و معطوف‌کردن وظایف دیگری در قصه برای ایجاد تغییر مسیر این عناصر روش مناسبی جهت شکستن تفکر مسلط در مورد این عوامل است.

لالا دختربچه‌ای است که محیط خود را به واسطه حضور والد شناخته، اما دربارهٔ ترس‌ها و نقاط تاریک وجود خود با قصه گفتن و کنار هم گذاشتن عوامل ترس‌زا با والدش ارتباط برقرار می‌کند. مسئلهٔ دوم و مهم دیگر اختلال خواب است که بی‌شک هر والدی با آن مواجه است. برای حل این مسئله به جز کمک از روان‌درمانگر در وهلهٔ اول باید شناخت درستی از سطح و میزان استرس کودک در هنگام آماده‌شدن برای خواب داشته باشیم.

خواندن کتاب لالا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به کودکان گروه سنی «ب» پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب لالا

«_لالا قصه دختر بچه‌ای که خوابیدن دوست نداره و از تاریکی می‌ترس. اون یه گربه داره که اسمش پشو اونا عاشق قصه گفتن هستند و این بار قصه لُلُو رو تعریف می‌کنن، لُلُو هر شب یکی از کتاب‌های لالا رو برمی‌داره و تو راه برگشت به خونه چون همه جا تاریک راه خونه رو‌گم‌ می‌کنه.»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است