کتاب زمانمند
معرفی کتاب زمانمند
کتاب الکترونیکی «زمانمند» نوشتهٔ آمانتا ایمبر، روانشناس سازمانی با ترجمهٔ مهدی تاج الدین در انتشارات هورمزد چاپ شده است. دکتر آمانتا ایمبر با بیش از ۱۵۰ تن از نویسندگان کتابهای پرفروش، موسیقیدانها، بازیگران، کارآفرینان و رهبران کسب و کارها مصاحبه کرده تا بداند در مغز آنها چه میگذرد و دریابد آنان با به کارگیری کدام روشها و آداب و رسوم هدفهای خود را محقق میسازند.
درباره کتاب زمانمند
کتاب زمانمند مدیریت زمان با الگوریتمهای عادت سازی را به ما میآموزد. نویسنده در این کتاب از استراتژیهای ارزشمند و اثبات شدهای پرده برداشته است که هر فردی را (خواه مدیرعامل یک شرکت باشد، خواه پدر یا مادری شاغل، صاحبِ کسب و کاری کوچک و یا دانشجو) قادر میسازد تا میزان بهرهوری، سبک زندگی و کیفیت کاری خود را ارتقاء بخشد.
برخی از افراد سرشناسی که آمانتا با آنها مصاحبه کرده عبارتاند از: آدام گرانت، دَن پینک، کال نیوپورت، میا فریدمن، توریا پیت، بی.جی.فاگ، ساندرا سالی، کوچی، گری مهیگان، گرتچن رابین. او نتیجهٔ گردآوری اطلاعات آنها را در کتاب زمانمند به چاپ رسانده است.
کتاب حاضر موضوعات مربوط به انرژی، اثربخشی، تصمیمگیری، گفتوگوهای درونی، عوامل حواسپرتی مرتبط با لوازم دیجیتالی و بسیاری از مسائل دیگر را در برمیگیرد. در همهٔ این زمینهها، آمانتا رهنمودهایی کاربردی و مبتنی بر تحقیقات و مطالعات صورتگرفته را بیان و به شما کمک میکند تا در زمانی کوتاهتر، با استرسی کمتر و البته لذتی والاتر به اهداف بیشتری دست پیدا کنید.
خواندن کتاب زمانمند را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران کتابهایی با موضوع رشد و توسعهٔ فردی و افرادی که مایل هستند مدیریت زمان را در زندگیشان وارد کنند، پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب زمانمند
«در تحقیقی که توسط غول نرمافزاری استرالیا، یعنی شرکت Atlassian در ۶۵ کشور جهان صورت گرفت مشخص شد که استرالیاییها در زمان همهگیری کووید ۱۹، بهطور متوسط روزانه تا ۳۲ دقیقه بیشتر کار کردهاند. همچنین در گزارشی که مایکروسافت از روند کار در سطح جهان، در سال ۲۰۲۱ منتشر کرد، نشان داده شده است که به لطف کرونا، زمان صرف شده در جلسات ویدئویی بیش از ۲ برابر شده و اکنون ما بهطور میانگین ۱۰ دقیقه بیشتر صرف حضور در جلسات میکنیم. اکنون دیگر همهٔ ما معنای درگیر شدن با پدیدهای به نام جلسات ویدئویی را به خوبی میدانیم و زندگی ما به نوعی با آن عجین شده است.
از این بدتر آنکه ما هرگز تا این اندازه با پیامهای دیجیتالی بمباران نمیشدهایم. طبق گزارش شرکت مایکروسافت، ما در طول هفته، به نسبت زمان مشابه قبل از همهگیری کرونا، ۴۵ درصد بیشتر پیام ارسال میکنیم و مقدار آن در وقتهای خارج از زمان کاری نیز به میزان ۴۲ درصد افزایش یافته است. ما در فوریهٔ ۲۰۲۱، ۶. ۴۰ میلیارد ایمیل بیشتری نسبت به فوریهٔ ۲۰۲۰ ارسال کردهایم؛ پس اگر احساس میکنید در طول روز مدام در حال سروکله زدن با ایمیل خود هستید، بدانید بههیچوجه در این مورد تنها نیستید.
حالا برای تفریح هم که شده بیایید مدارس مجازی را هم به فهرستمان اضافه کنیم. این هم در جای خود شغل تماموقت کابوس واری است. امیدوارم پیش از انتشار این کتاب، شرایط چنین شغلی هم مناسب و مساعد گردد.»