کتاب آموزش عملی و تضمینی ساخت هواپیمای مدل
معرفی کتاب آموزش عملی و تضمینی ساخت هواپیمای مدل
کتاب الکترونیکی آموزش عملی و تضمینی ساخت هواپیمای مدل نوشتۀ گروه مؤلفین نبض دانش است و انتشارات نبض دانش آن را منتشر کرده است. در کتاب آموزش عملی و تضمینی ساخت هواپیمای مدل، به صورت قدم به قدم و از مبتدی تا پیشرفته آموزش نحوۀ ساخت هواپیمای مدل ارائه شده است.
درباره کتاب آموزش عملی و تضمینی ساخت هواپیمای مدل
هواپیمای مدل، در واقع نمونهٔ مشابه یک هواپیمای واقعی است. برخی از هواپیماهای مدل، قابلیت پرواز دارند و برخی دیگر این قابلیت را ندارند. هواپیمای مدل که قابلیت پرواز ندارند اغلب به عنوان یک شیء نمادین یا به اصطلاح، دکور استفاده میشوند. اما هواپیمای مدل که دارای قابلیت پرواز هستند، کاربرد زیادی دارند.
هواپیمای مدل که دارای قابلیت پرواز هستند بیشتر برای آموزش افراد مبتدی طراحی شده است. زیرا بهترین گزینه برای شروع یادگیری و آموزش پرواز هستند. دلیل آن که از هواپیمای مدل در آموزش پرواز استفاده میشود، این است که حفظ کردن تعادل آنها در هوا آسانتر است. علاوه بر آن هواپیمای مدل با سرعت نسبتاً پایینتر پرواز کرده و فرمانها در ساخت هواپیمای مدل طوری طراحی شدهاند که به نرمی عمل میکنند تا شخص مبتدی در صورت انجام عمل اشتباه زمان لازم برای اصلاح عمل خود داشته باشد.
معمولاً در ساخت هواپیمای مدل دو چرخ اصلی و یک چرخ دماغه استفاده میشود. هم چنین برای ساخت هواپیمای مدل، مواد اولیه متنوعی به کار برده میشود. از جمله این مواد عبارتاند از کاغذ، پلاستیک، آهن، چوب، فوم، فایبرگلاس و… اما به طور معمول از چوب بالسا در ساخت هواپیما مدل استفاده میشود.
هواپیمای مدل قابل پرواز، در دو مدل، هواپیمای مدل سوختی و هواپیمای مدل الکتریکی ساخته میشوند.
سوخت هواپیمای مدل سوختی، الکل متانول، نفت سفید، گازوئیل، همراه با مخلوطی از انواع روغن مثل روغن کرچک، روغن سنتتیک، روغن موتور و… است. هواپیمای مدل الکتریکی نیز عموماً توان خود را از باتری میگیرند و قابلیت شارژ دارند.
در صورت مقایسهٔ هواپیمای مدل سوختی و هواپیمای مدل الکتریکی از نظر ظرفیت زمان پرواز باید گفت: زمان پرواز هواپیمای مدل الکتریکی به ظرفیت باتری به کار رفته در آن و زمان پرواز هواپیمای مدل سوختی به حجم مخزن سوخت آن وابسته است. اما روی هم رفته زمان پرواز مدلهای سوختی بیشتر از مدلهای الکتریک است. به علاوه در هواپیمای مدل سوختی با مصرف سوخت مدل سبکتر و چالاکتر میشود. در کتاب آموزش عملی و تضمینی ساخت هواپیمای مدل، به صورت قدم به قدم و از مبتدی تا پیشرفته آموزش نحوۀ ساخت هواپیمای مدل ارائه شده است.
خواندن کتاب آموزش عملی و تضمینی ساخت هواپیمای مدل را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای علاقهمندان به ساخت هواپیماهای مدل مناسب است.
بخشی از کتاب آموزش عملی و تضمینی ساخت هواپیمای مدل
«بدنه: چهارچوب اصلی هواپیما بوده و بهعنوان محفظه اجزا داخلی به کاررفته و قطعات خارجی را متصلبههم نگه میدارد.
بال: به طور آشکار بال قسمتی است که باعث میشود نیروی بالابرنده ایجادشده و هواپیمای مدل پرواز کند. بال یک هواپیما با توجه به نوع هواپیما میتواند روی بدنه، وسط و یا زیربدنه قرار داشته باشد.
شهپر: این قسمت در لبه فرار بال (انتهاي بال) قرار دارد و قسمتی است که محور طولی و یا حرکت چرخشی مدل را کنترل میکند.
ثابتکننده افقی: به طور معمول در قسمت عقب هواپیما قرار دارد. برای ثابت کردن هواپیما در محور عرضی به کار گرفته میشود تا نسبت به بالا و پایین رفتن هواپیما مقاومت کند.
اویتر Elevator: به ثابتکننده افقی متصل است و حرکت به سمت بالا و پایین را کنترل میکند.
ثابتکننده عمودی: در عقب هواپیما و عمود بر ثابتکننده افقی قرار دارد و هواپیما را در محور عمودی ثابت نگه میدارد.
Rudder: به سکان عمودي متصل است که هواپیما را در محور عمودی کنترل میکند. این مکانیزم در هواپیماهای اندازه واقعی یافت میشود اما در هواپیمای مدل اختیاری است.
ایستگاه نیرو: موتور، ملخ، اسپید کنترل و باطری ایستگاه نیرو نامیده میشود. این قسمت نیروی جلوبرنده تولید میکند تا هواپیما را در حین پرواز پشتیبانی کند...»
حجم
۲۹٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۲۱۳ صفحه
حجم
۲۹٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۲۱۳ صفحه