کتاب چگونه به نسل تازه ای از علم آموزان، انگیزه و اشتیاق دهیم
معرفی کتاب چگونه به نسل تازه ای از علم آموزان، انگیزه و اشتیاق دهیم
«نجات علم» نوشته آینیسا رامیرز(-۱۹۶۹) استاد مکانیک دانشگاه یل است. این کتاب به این پرسش میپردازد که چگونه به نسل تازهای از علمآموزان، انگیزه و اشتیاق دهیم؟
قرن بیستویکم یادگیرندههای جدیدی را میطلبد، نه همچون دانشآموزی که بهآسانی و تنها با تکرار طوطیوار، مطلبی را به شکل سطحی میآموخت، بلکه دانشآموزی که میتواند افق فکری خود را بازتر کند و مسایل را با خلاقیت و هوشمندی حل کند. خواندن، نوشتن و حساب کردن به عنوان مهارتهای مرسوم آموزشی باید جای خود را به خلاقیت، کنجکاوی، تفکر انتقادی، توانایی حل مسأله و مهارتهای اجتماعی و ارتباطی برای برطرف کردن مسألههای پیچیدهی فردا بدهند.
نیاز دانشآموزان تنها به سوالهایی با پاسخهای قطعی محدود نمیشود. آنها باید پیشروی در مسیر آموختن دانش را بیاموزند و کنترل مسیر علمآموزی را با کنجکاوی و مطرح کردن سوالات و چراهای بسیار تا رسیدن به پاسخ در دست گیرند. دانشآموزان باید به یادگیری از مسیرهای مختلف و بازی با مفاهیم خوبگیرند و به این درک دست یابند که چگونه از چراهای خود برای رسیدن به دانش استفاده کنند. این رویه مهمتر از کسب خود دانش است و به همین دلیل باید از حفظ کردن مطالب دوری کنیم و به درک دانش از طریق راههای مختلف بازگردیم. این یکی از مهمترین مهارتهای قرن بیست و یکم است.
این کتاب تلاش میکند تا با معرفی مفاهیمی و بیان نکاتی امکان ایجاد روشی نو برای علمآموزی نسل جدید را مطرح کند و تلاش میکند راهکاری برای بهبود درک عمومی از علم، دربارهی اهمیت تحصیل مهندسی، ریاضی، فناوری و علم یا «مرفع» ارائه کند.
حجم
۱٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۹۲ صفحه
حجم
۱٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۹۲ صفحه