کتاب جغرافیای عمومی بخش جویم
معرفی کتاب جغرافیای عمومی بخش جویم
کتاب الکترونیکی جغرافیای عمومی بخش جویم نوشتۀ کرامت اله تقوی است و نشر همسایه آن را منتشر کرده است. کتاب جغرافیای عمومی بخش جویم، به معرفی این شهرستان میپردازد.
درباره کتاب جغرافیای عمومی بخش جویم
شهرستان جویم از شمال به شهرستان جهرم، از شرق و شمال شرقی به شهرستان زریندشت، از شمال غربی به شهرستان قیر و کارزین، از غرب به شهرستان خنج، از جنوب به شهرستان لارستان و از جنوب غربی به شهرستان اوز محدود میشود. شهر جویم (واقع در ۵۳ درجه و ۵۹ دقیقه طول شرقی از نصف النهار مبدأ و ۲۸ درجه و ۱۵ دقیقه عرض شمالی از خط استوا، ارتفاع متوسط ۸۶۱ متر)، مرکز این شهرستان در ۷۲ کیلومتری جنوب شرقی شهر جهرم، ۱۱۰ کیلومتری شمال شهر لار و ۲۵۰ کیلومتری جنوب شرقی شهر شیراز واقع شدهاست.
کتاب جغرافیای عمومی بخش جویم حاوی اطلاعات کامل در زمینههای گوناگون اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و تاریخی است. هدف نگارنده از ارائه اطلاعات مذکور سهولت در امر برنامهریزی و تدوین برنامههای اساسی جهت توسعه عمرانی بخش جویم است. تهیه طرحهای هادی و جامع عمرانی به طور دقیق و کارشناسانه میتواند در مدت زمانی کوتاه زمینۀ شکوفایی و اعتلای همهجانبهٔ این ناحیه را فراهم آورد.
خواندن کتاب جغرافیای عمومی بخش جویم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای علاقهمندان به شناخت جغرافیای ایران مناسب است.
بخشی از کتاب جغرافیای عمومی بخش جویم
«مردم بلوک بنارو و جویم شیعه مذهب و مردم بلوک ثلاله مذهب جماعت سنت دارند... ملک جویم و بنارو در تملک حکام قدیم لار که از سلسلۀ گرگین میلاد بودهاند، قرار داشته، بعد از انقراض آنها به فروش رفته ملک دیگری شده است. چه مؤلف قباله آنها را سابق بر این دیدهام. زمانی غضب و دورهای وقف شده و دست به دست گشته است، تا اینکه ملک بنارو به سهامالدوله رسیده است. مردم بنارویه نقش مهمی در پیروزی جنبش مشروطیت لارستان به زعامت آیتالله العظمی سید عبدالحسین لاری ایفا نمودهاند. چنانچه حاج محمدهادی کرامتی مؤلف تاریخ دلگشای اوز اظهار میدارد: «در آن زمان که حاجی علیقلی خان برای بنارویه از لار حرکت نموده با عدهای سوار و تفنگچی در نزدیک بریز با جمعیت کثیری از بنارویی و شرفویی و کوردهای و دهکویی که حسبالامر سید برای لار مامور بودند برخورد میشود و با همدیگر در آویخته کارزار سخت بوقوع میرسد...»
حجم
۲۷٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۳۷۶
تعداد صفحهها
۵۱۶ صفحه
حجم
۲۷٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۳۷۶
تعداد صفحهها
۵۱۶ صفحه