کتاب خودآموز نرم افزار کلیک ویو Qlik View
معرفی کتاب خودآموز نرم افزار کلیک ویو Qlik View
کتاب خودآموز نرم افزار کلیک ویو Qlik View نوشتهٔ شرکت کلیک تک اینترنشنال اب و ترجمهٔ شاهرخ فرهمندراد است. انتشارات متخصصان این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب خودآموز نرم افزار کلیک ویو Qlik View
کتاب خودآموز نرم افزار کلیک ویو Qlik View مطابی دربارهٔ همین نرمافزار را داراست. کلیکویو نرمافزاری است که انواع کاربران از مبتدی تا متخصص را قادر میسازد تا دادهها را به راحتی از هر منبعی بازیابی و جمعبندی کنند.
خواندن کتابخودآموز نرم افزار کلیک ویو Qlik View را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران علوم رایانه پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب خودآموز نرم افزار کلیک ویو Qlik View
«ابزارهای هوش تجاری، تجزیهوتحلیل اطلاعات و ارزیابی عملکرد را تسریع کرده و از این طریق در کاهش ناکارآمدیها، شناسایی مشکلات احتمالی، یافتن جریانهای درآمد جدید و شناسایی زمینههای رشد آینده، کمکهای ارزشمندی به کسبوکارهای مختلف ارائه میدهند. موسسهی گارتنر (.Gartner Inc) یک شرکت پژوهشی و مشاورهی آمریکایی است که نوعی ارزیابی، به نام مربع جادویی (Magic Quadrant) ابداع نموده است. این مربع در حقیقت گزارشی از موقعیت ارائهدهندگان محصولات و خدمات فنآوری است و میزان رشد و رقابت آنها را بهطور سالانه مورد بررسی و اندازهگیری مستمر قرار میدهد. موسسهی گارتنر در هر یک از چهار بخش از گزارش خود، گروهی از این شرکتها را بر حسب دو عامل اصلی، بر روی محورهای افقی و عمودی ارزیابی نموده و جای میدهد.
در میان ۲۰ شرکت که هماکنون در زمینهی هوش تجاری و یکپارچهسازی دادهها فعال هستند، دو شرکت Microsoft (سازندهی نرمافزار Power BI) و Qlik (سازندهی نرمافزارهای QlikView و QlikSense) از سال ۲۰۱۱ و شرکت Salesforce (سازندهی نرمافزار Tableau) از سال ۲۰۱۳ شرکتهایی هستند که همواره در بخش رهبران از این مربع جادویی قرار گرفتهاند و سایر شرکتها به ندرت به این بخش راه پیدا کردهاند. گرچه این جادوی گارتنر در انتخاب داشبوردهای کارساز میتواند بسیار موثر باشد، اما در نظر داشته باشید که تمرکز بر بخش رهبران همیشه بهترین انتخاب نیست. اینها همه بستگی دارد به اینکه چگونه ارائهدهندهی فنآوری با اهداف کسبوکار شما هماهنگ است.
اشکالات احتمالی داشبوردهای BI لزوماً ناشی از طراحی نرمافزار نیست، بلکه بیشتر از نحوهی استفاده از داشبوردها و هزینهی ایجاد، پیادهسازی و نگهداری آنها ناشی میشود. از دیگر چالشهایی که سازمانها در ساخت داشبوردهای مؤثر، با آنها مواجه هستند، میتوان به مواردی از جمله ارائهی طرحهای بیش از حد زرق و برقدار یا درهم ریخته، جاسازی اطلاعات بصری بیش از حد و غیر ضروری، ارائه دادهها بهصورت نادرست یا حذف دادههای ضروری، اشاره نمود که اغلب، نهتنها چارهساز نیستند بلکه منجر به تجزیهوتحلیلهای نادرست میشوند. بنابراین آنچه در طراحی داشبورد بسیار حائز اهمیت است انتخاب نرمافزار نیست، بلکه طراحی داشبورد و استفاده از دادههای درست، اهمیت فراوانی دارد. در واقع اگر داشبورد منبع دادهی درستی نداشته باشد، بیشتر از اینکه مشکلی را حل کند، ممکن است کسبوکار شما را به بیراهه بکشاند. همچنین با توجه به اینکه امروزه سرعت دستیابی به اطلاعات، با دسترسی به داشبوردهای کارا افزایش یافته است، امنیت نرمافزار نیز بسیار مهم طلقی میشود.
خوانندگان گرامی، برای طراحی یک داشبورد خوب، باید کاربران نهایی را در فرآیند طراحی داشبورد مشارکت دهند، طراحیها را در طولِ فرآیندِ توسعه، اصلاح نمایند، دادههایی را که کاربرانِ موردنظر باید ردیابی کنند را دقیقاً شناسایی نمایند، امکان سفارشیسازی داشبوردها توسط بخشهای مختلف کسبوکار خود را فراهم کنند، در حجم اطلاعات ارائه شده به کاربران زیادهروی نکنند و دادههای موجود در داشبوردها را به هر طریقی، بهروز نگه دارند».
حجم
۴٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۲۷۰ صفحه
حجم
۴٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۲۷۰ صفحه